10 bin yeşil taş plsss@Kadir Aydın @Coşkun Karaosmanoğlu izin versin parti kuralım
10 bin yeşil taş plsss@Kadir Aydın @Coşkun Karaosmanoğlu izin versin parti kuralım
Hakkın bende korunuyor sen canını sıkma Efe kanıma girdi iddiaya bastım tüm parayıBizi çarpıyolar coşkun baba garibanız sesimiz çıkmıyor. Herkes yolunda bize taşeronluk bile nasip olmuyor
Asil türk e gel içerisi çok güzel@Kadir Aydın @Coşkun Karaosmanoğlu izin versin parti kuralım
Efe beşiktaşa basmıştır benim gibi winner olsa 1-1 net skor verirdi. @Berat Koto gel teyitle tahminimiHakkın bende korunuyor sen canını sıkma Efe kanıma girdi iddiaya bastım tüm parayı
Battik desene senin paralarda gittiEfe beşiktaşa basmıştır benim gibi winner olsa 1-1 net skor verirdi. @Berat Koto gel teyitle tahminimi
1-1 bitti maç kralllBattik desene senin paralarda gitti
Battıkkkk desene paralar gitti ula Efeeeee1-1 bitti maç kralll
Battıkkkk desene paralar gitti ula Efeeeee
Taşları da dağıttın çekilişte, kaldın kuru maaşaBattıkkkk desene paralar gitti ula Efeeeee
Sorma ya vallaha battikTaşları da dağıttın çekilişte, kaldın kuru maaşa
Neyse abı benım sisteme döneceksin, her uyeden 25 taş rüşvetSorma ya vallaha battik
Genel kurmayın tank ihalesi vardı imza için 10 bin taş @MAGARSUS plsssNeyse abı benım sisteme döneceksin, her uyeden 25 taş rüşvet
bak sen darbe istiyon kaşınıyon
Sus ve taşları yolla seribak sen darbe istiyon kaşınıyon
ya senin elinden altınok dahil herşeyi alırım bi sen kalırsın geriye kaybolSus ve taşları yolla seri
Taşları ver ondan sonra bakarız ama 2.maaşı almadan o iş nanay canimmmbak sen darbe istiyon kaşınıyon
Sen gel hele gelya senin elinden altınok dahil herşeyi alırım bi sen kalırsın geriye kaybol
gel bakayım öz yiğenimmmmmmmmSen gel hele gel
Selam Efe senden naber ? Geç gördüm kusura bakmaselam alin naber