ULAŞ MEDYA | Meclis’in ATEŞ’i Mersin’e ULAŞ’tı (6 Kişi İçeride)

📸ULAŞ MEDYA📸

GERÇEĞE DOĞRU YERDEN ULAŞ
Vatandaş
Değerli ULAŞ MEDYA izleyicileri ve takipçileri ben muhabiriniz Mehmet CENGİZ.

Bugün gerek şahsım ve gerek ülkemiz için çok hayırlı bir gün oldu çünkü Geleceğimizin ve Ulusumuzun kalkınmasının teminatı, muhaliflerin ve makamcıların Cehennem ATEŞ’i
Arda Ulaş ATEŞ

Ülkemiz Onun ATEŞ’i ile Aydınlanacak. Hep Beraber Aydınlanacağız!

Başarılar dilerim can dostum. @A.Ula ATEŞ

Aua_makam_oda.png

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Can Dostum Mehmet Cengiz’e Buradan Çok Teşekkür Ediyorum.

O Kendisinin Güzel Görüşüdür.

Bizlerin Görevi Ülkemizi Bir Öncekinden Daha Güzel Bir Hale Taşımaktır!

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş
Değerli ULAŞ MEDYA izleyicileri ve takipçileri ben muhabiriniz Mehmet CENGİZ.

Bugün gerek şahsım ve gerek ülkemiz için çok hayırlı bir gün oldu çünkü Geleceğimizin ve Ulusumuzun kalkınmasının teminatı, muhaliflerin ve makamcıların Cehennem ATEŞ’i
Arda Ulaş ATEŞ

Ülkemiz Onun ATEŞ’i ile Aydınlanacak. Hep Beraber Aydınlanacağız!

Başarılar dilerim can dostum. @A.Ula ATEŞ

Ekli dosyayı görüntüle 18166
Jdjdjdjdjdjdndndndd PUAHAHAHA

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Adamsın Arda.
Seninle türlü yolsuzluk yapacağız inşallah.
Kocaeliye 50 ton muz alımı yaptık. Muzları göndermeden parayı yollatabilirsin kasadan.

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Sayın bezmenler hakkınızda çıkan rezil söylentilerden sonra bana sallaman ne kadar doğru kınıyorum sizi alskjdjkakdıf
Elinde rezilliğe dair bir somut bir argümanın var mı? Varsa burada açıklayın bu şekilde insanları zan altında bırakmayın.

İşte sizin rezilliğiniz tam olarak bu. Sürekli olarak insanlara rezil gibi yakıştırmalar yapıyorsunuz şunu yaptın bunu yaptın diye fakat yaptığına dair bir belge göster deyince şuraya gel buraya gel buradan gösterelim diyorsunuz.

Konuyu buradan açıyorsanız şayet forumdan yasaklanma riskini de göze alarak o somut belgeyi de buradan yayabilirsiniz (şayet öyle bir şey varsa) eğer yapamıyorsanız ya da argümanınız yoksa bu gidi davranışlardan kaçının kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.

Saygılarımla
Arda Ulaş ATEŞ
Mersin Milletvekili

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Elinde rezilliğe dair bir somut bir argümanın var mı? Varsa burada açıklayın bu şekilde insanları zan altında bırakmayın.

İşte sizin rezilliğiniz tam olarak bu. Sürekli olarak insanlara rezil gibi yakıştırmalar yapıyorsunuz şunu yaptın bunu yaptın diye fakat yaptığına dair bir belge göster deyince şuraya gel buraya gel buradan gösterelim diyorsunuz.

Konuyu buradan açıyorsanız şayet forumdan yasaklanma riskini de göze alarak o somut belgeyi de buradan yayabilirsiniz (şayet öyle bir şey varsa) eğer yapamıyorsanız ya da argümanınız yoksa bu gidi davranışlardan kaçının kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.

Saygılarımla
Arda Ulaş ATEŞ
Mersin Milletvekili
Atılmayacağını bildiğin için konuşup duruyorsun kapat hesabı