ULAŞ MEDYA | Meclis’in ATEŞ’i Mersin’e ULAŞ’tı (1 Kişi İçeride)

CMERTT

🦅
Vatandaş
Elinde rezilliğe dair bir somut bir argümanın var mı? Varsa burada açıklayın bu şekilde insanları zan altında bırakmayın.

İşte sizin rezilliğiniz tam olarak bu. Sürekli olarak insanlara rezil gibi yakıştırmalar yapıyorsunuz şunu yaptın bunu yaptın diye fakat yaptığına dair bir belge göster deyince şuraya gel buraya gel buradan gösterelim diyorsunuz.

Konuyu buradan açıyorsanız şayet forumdan yasaklanma riskini de göze alarak o somut belgeyi de buradan yayabilirsiniz (şayet öyle bir şey varsa) eğer yapamıyorsanız ya da argümanınız yoksa bu gidi davranışlardan kaçının kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.

Saygılarımla
Arda Ulaş ATEŞ
Mersin Milletvekili
Forum hesabını silip niye kaçtın o zaman sayın bezmenler

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Benim nedenimle senin ki bir değil ki, ben senin gibi şey miyim.... Tövbe tövbe bir ürperti geldi 😃
Ne diyorsun ya sen insanlara böyle yafta yapıştırıyorsun utanmaz rezil. Ağzından çıkanı kulağın duysun bu bir, ikincisi madem böyle bir şey var gidin burada paylaşın o zaman benim vicdanım rahat ben kiminle ne yaptığımı biliyorum. Kimin ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor.

Ayrıca ben neyim burda açıkla. İnsanları da zan altında bırakma!

CMERTT

🦅
Vatandaş
Ne diyorsun ya sen insanlara böyle yafta yapıştırıyorsun utanmaz rezil. Ağzından çıkanı kulağın duysun bu bir, ikincisi madem böyle bir şey var gidin burada paylaşın o zaman benim vicdanım rahat ben kiminle ne yaptığımı biliyorum. Kimin ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor.

Ayrıca ben neyim burda açıkla. İnsanları da zan altında bırakma!