Canon Değil Efendim Nikonmersin milletvekilimiz arda bey bi ara film çekiyordunuz elinizdeki canonla hangi aşamada öğrenme şansımız varmıdır acaba
farketmez 2 side japon malıCanon Değil Efendim Nikon
Anamur belediyesi tuşa basmış bunu durdurmak icin muz ağaçlarını kesmiş belgesel icinmersin milletvekilimiz arda bey bi ara film çekiyordunuz elinizdeki canonla hangi aşamada öğrenme şansımız varmıdır acaba
Bu bilgiyi kamuoyuna açık bir yerde paylaşamayız.mersin milletvekilimiz arda bey bi ara film çekiyordunuz elinizdeki canonla hangi aşamada öğrenme şansımız varmıdır acaba
Atıp tutmaya devamAnamur belediyesi tuşa basmış bunu durdurmak icin muz ağaçlarını kesmiş belgesel icin
tamam genel kurmaya gel bi çay ısmarlayim sana makam arabasıyla gelme sakınBu bilgiyi kamuoyuna açık bir yerde paylaşamayız.
Yetersiz gereksizUtanması gereken kişiler varsa daha önce de söylediğim gibi yetersiz argümanlarınızla beni zan altında bırakamazsınız. Bu durumda sizlerin utanması gerekiyor.
Öncelikli olarak ülkemizde muz üretimi Mersin ilimizin Anamur ve Bozyazı ilçelerinde başlanmış olup Akdeniz Bölgesindeki İllerimizde de Muz Seraları Kurulmuştur.arda vekilim yalan söylemez diyecem ama göz göre göre muz seraları peşkeş çekilmiş anamur muzuyla meşhurdu güya şimdi adanada bile muz üretiliyor
Bilgiyi öğrenmek isteyen gelsin.tamam genel kurmaya gel bi çay ısmarlayim sana makam arabasıyla gelme sakın
Kızılelma ve Msa medyanin yanına yaklasamzsinAtıp tutmaya devam
Ben kimsenin yanına yaklaşmıyorum ki biz ULAŞ MEDYA Olarak kendi yolumuzda ilerliyoruz sen ve senin provakasyon için kullandığın o araçlarını medyamızın üzerinden çek!Kızılelma ve Msa medyanin yanına yaklasamzsin
Maske mesafe temizlik kurallarına uyup geliyoruz zatenBen kimsenin yanına yaklaşmıyorum ki biz ULAŞ MEDYA Olarak kendi yolumuzda ilerliyoruz sen ve senin provakasyon için kullandığın o araçlarını medyamızın üzerinden çek!
Sizler ULAŞ MEDYA’ya yaklaşmayın!
Ne sen bana gel, ne de ban sana gideyim.Maske mesafe temizlik kurallarına uyup geliyoruz zaten
JSHSHEHSHHDHS@E M İ R H A N enercii reis değilmi bu
FNKSKSLDKSKDKDJSHSHEHSHHDHS