güzel bir dinlen sen hadiİşine gelmeyince söylediklerim terbiyesizlik dozajını az daha arttırayım mı dedin yine
Birileriyle muhabbetin var diye bu şekilde konuşamazsın. Dünyanın en role play ve saygısız oyuncusu pardon pardon Seni gidi seni
güzel bir dinlen sen hadiİşine gelmeyince söylediklerim terbiyesizlik dozajını az daha arttırayım mı dedin yine
Birileriyle muhabbetin var diye bu şekilde konuşamazsın. Dünyanın en role play ve saygısız oyuncusu pardon pardon Seni gidi seni
Yap seri ankara beni duysunSelam naber hayırlı olsun meclise darbe yapmamı istemiyorsanız güzelce akıllıca oynayın başarılar umutcum
Dünyadan her daim haberi olan arkadaş sana sesleniyorum şu an seni muhattap almayacağım eğer sataşmak istiyorsan cevaplarını biraz geç alabilirsin o yüzden şimdiden kusura bakmaAdam günde 3 öğün banlanıyor sonra dünyadan haberi olmayan bir arkadaş gelip saçma sapan yorum yapıyor
Hocam yaygın bir yanlış kullanımı düzeltmek için yazıyorum muhatap olarak kullanımı doğruDünyadan her daim haberi olan arkadaş sana sesleniyorum şu an seni muhattap almayacağım eğer sataşmak istiyorsan cevaplarını biraz geç alabilirsin o yüzden şimdiden kusura bakma
Edicez, sen sus azBenim konumda kavga istemiyorum lütfen ayrı post acıp, orda edin kavganızı
boşver adama yazık karışma birazcık dikkat çekmeye çalışıyor attığı ithamın bırak sonunu kaynağı dayandırabileceği birşeyde yokAdam günde 3 öğün banlanıyor sonra dünyadan haberi olmayan bir arkadaş gelip saçma sapan yorum yapıyor
Dünyadan her daim haberi olan arkadaş sana sesleniyorum şu an seni muhattap almayacağım eğer sataşmak istiyorsan cevaplarını biraz geç alabilirsin o yüzden şimdiden kusura bakma
Gruba bakın hele ya, buraya cayır cayır yazıonuz. Cevap beklıom halaDoğru cevap verebilmek için epey düşünmen gerekir, sonucunda da sacmalarsin.
Gerek yok rezil etme kendini. Ağlamaya devam et
slm nbrGruba bakın hele ya, buraya cayır cayır yazıonuz. Cevap beklıom hala
Slm mrb ii sndn nbrslm nbr
ii bnd ali krm nrdeSlm mrb ii sndn nbr
Alikrm parkta oynarken ustü kirlenmş banyo yapıyorii bnd ali krm nrde
@BaşkanOnline mesela bu çocuk bu şekilde konuşup aleni bir biçimde hiç çekinmeden utanmadan tehdit ederek konuşabiliyor çünkü bunun cezasız kalacağından o kadar emin. Lütfen gereğini bu şahıs için de yapın, yapın ki adaletin herkese lazım olacağını unutmayalım.
Bu oğuz şey değilmi ya parti parti dolaşıp para alan oğuzBu oğuza öğretemedim su oyunu
Senin de epey düşünerek verdiğin cevap saçmaladığını gösteriyor. Siz bu üslupla konuşursanız alacağınız cevap her daim budur dolayısıyla sen ağlamayı kes ağlama daha fazlaDoğru cevap verebilmek için epey düşünmen gerekir, sonucunda da sacmalarsin.
Gerek yok rezil etme kendini. Ağlamaya devam et
Sen ne öğrenmişsin ki bana öğreteceksin. Bi terbiyesizliği saygısızlığı öğretebilirdin onu da ben öğrenememBu oğuza öğretemedim su oyunu