şuna forum öğretin az cevaplamayı yeni öğrenmiş etiket falan atabiliyonmu bilader sen aferin sana yıldızlı pekiyin hazırSenin de kural bilen halin buysa iyi ki okumuşsun abimmmm hadi gözlerini kapat hadi
şuna forum öğretin az cevaplamayı yeni öğrenmiş etiket falan atabiliyonmu bilader sen aferin sana yıldızlı pekiyin hazırSenin de kural bilen halin buysa iyi ki okumuşsun abimmmm hadi gözlerini kapat hadi
serüvenin çok kısa senin devammmmmmSen var ya tahmin ettiğimden de boş bi modelsin. Saygısız ve kibirli çocuk seni hadi ört ört gappat hee hadi
Sen mi kısa tutacaksın bunu abimmm sen de devam akıllanacaksın. Ne kadar da fevri olsan eğitime açıksın sen saygısız çocukserüvenin çok kısa senin devammmmmm
asdasfsdgsdkjgsdkjgsdkj vahşi kelebek komediSen mi kısa tutacaksın bunu abimmm sen de devam akıllanacaksın. Ne kadar da fevri olsan eğitime açıksın sen saygısız çocuk
Sarı civciv seniiiiiiasdasfsdgsdkjgsdkjgsdkj vahşi kelebek komedi
AnlıyorumSarı civciv seniiiiii
Yükselen gençlik partisine inşallah zorluk çıkarmazsın umut
Komik mi kardeşim
Değil miKomik mi kardeşim
Kime göre neye göre demi kadirbeyDeğil mi
Ben öyle düşündüm . Komik diyorsam komik. Benım dedıgım olcak cunkü Ben diktatörümKime göre neye göre demi kadirbey
Ya Allah icin benimle muhattap olmaBen öyle düşündüm . Komik diyorsam komik. Benım dedıgım olcak cunkü Ben diktatörüm
Çık ozaman seriYa Allah icin benimle muhattap olma
Tövbe tövbeÇık ozaman seri
ÖlTövbe tövbe
Olur . Hapishaneye gırıcem. Gelirsen bana gözükme orda
Hocam bu hatayı ikinci kez düzeltişim bu konu altında yaygın bilinen bir yanlış kullanım söz konusu muhatap olacak doğrusu okunurken de h okunmaz muatap diye okunurYa Allah icin benimle muhattap olma
Sen ne yaşıyonHıcam bu hatayı ikinci kez düzeltişim bu konu altında yaygın bilinen bir yanlış kullanım söz konusu muhatap olacak doğrusu okunurken de h okunmaz muatap diye okunur