Yükselen Gençlik (7 Kişi İçeride)

OğuzZ

Üye
Vatandaş
Adam günde 3 öğün banlanıyor sonra dünyadan haberi olmayan bir arkadaş gelip saçma sapan yorum yapıyor
Dünyadan her daim haberi olan arkadaş sana sesleniyorum şu an seni muhattap almayacağım eğer sataşmak istiyorsan cevaplarını biraz geç alabilirsin o yüzden şimdiden kusura bakma

Umutcekinmez31

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ-22.Dönem Meclis Başkanı-
Vatandaş
Benim konumda kavga istemiyorum lütfen ayrı post acıp, orda edin kavganızı

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Adam günde 3 öğün banlanıyor sonra dünyadan haberi olmayan bir arkadaş gelip saçma sapan yorum yapıyor
boşver adama yazık karışma birazcık dikkat çekmeye çalışıyor attığı ithamın bırak sonunu kaynağı dayandırabileceği birşeyde yok :D

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Dünyadan her daim haberi olan arkadaş sana sesleniyorum şu an seni muhattap almayacağım eğer sataşmak istiyorsan cevaplarını biraz geç alabilirsin o yüzden şimdiden kusura bakma

Doğru cevap verebilmek için epey düşünmen gerekir, sonucunda da sacmalarsin.
Gerek yok rezil etme kendini. Ağlamaya devam et

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Dövüşmen guzum

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
@BaşkanOnline mesela bu çocuk bu şekilde konuşup aleni bir biçimde hiç çekinmeden utanmadan tehdit ederek konuşabiliyor çünkü bunun cezasız kalacağından o kadar emin. Lütfen gereğini bu şahıs için de yapın, yapın ki adaletin herkese lazım olacağını unutmayalım.
1726761007028.png

tehdit etti dediğiniz mesaj bu.
Meclise darbe yaparım demek oyun içi bir tehdit olabilir, bundan doğal bir şey de yok.
Ne oynadığınızın farkında olun lütfen.
Karşınızdaki kişi bir siyasetçi, asker / ordu mensubu her neyse.
Bu mesajı tehdit etti diyerek raporlamanız oyunu anlamadıgınız anlamına geliyor.

Bize adaletsiz ithamında bulunacağınıza, önce oyunu öğrenin lütfne.
Biz gereken adaleti sağlıyoruz.

OğuzZ

Üye
Vatandaş
Doğru cevap verebilmek için epey düşünmen gerekir, sonucunda da sacmalarsin.
Gerek yok rezil etme kendini. Ağlamaya devam et
Senin de epey düşünerek verdiğin cevap saçmaladığını gösteriyor. Siz bu üslupla konuşursanız alacağınız cevap her daim budur dolayısıyla sen ağlamayı kes ağlama daha fazla