Yancıların hesabını ayrı tutuyoruz seni tanımam beni tanımazsın bile boş konuşmaBu oğuz şey değilmi ya parti parti dolaşıp para alan
Yancıların hesabını ayrı tutuyoruz seni tanımam beni tanımazsın bile boş konuşmaBu oğuz şey değilmi ya parti parti dolaşıp para alan
Peki sen geçen attığın iftirayı neye dayandırdın dayanağın neydi müfteriboşver adama yazık karışma birazcık dikkat çekmeye çalışıyor attığı ithamın bırak sonunu kaynağı dayandırabileceği birşeyde yok
Yo yo çok iyi tanırsın oğuzcum arkadaşım çağırıyor ayağına 250m yi alıp gitmedin mi senYancıların hesabını ayrı tutuyoruz seni tanımam beni tanımazsın bile boş konuşma
HeBu oğuz şey değilmi ya parti parti dolaşıp para alan oğuz
Sende müfterisin öyle bir parayla işim olmadı sana bunu anlatanlar da yalancı onlarla takılmaya devam et sana layık insanlarYo yo çok iyi tanırsın oğuzcum arkadaşım çağırıyor ayağına 250m yi alıp gitmedin mi sen
İstek attım bak sana kanıtlar dm de mevcut okuyup hatırlarsın belki, bana bişey anlatan da yok tamamen kendim gördüm yaşadımSende müfterisin öyle bir parayla işim olmadı sana bunu anlatanlar da yalancı onlarla takılmaya devam et sana layık insanlar
Sen nerdesinBilgem,oguz,ilkcan,aysegul,arda termi,eno,memol
Ekli dosyayı görüntüle 18214
Bunları yöneten kısımdaSen nerdesin
JDKZNDKSJZKDJZJJDJZJBilgem,oguz,ilkcan,aysegul,arda termi,eno,memol
Ekli dosyayı görüntüle 18214
Seni yöneten kısım kim hocamBunları yöneten kısımda
Ne isteğiUmut isteği geri çek seri.
hadi abim işine seri kafamı ütülemePeki sen geçen attığın iftirayı neye dayandırdın dayanağın neydi müfteri
Bugün yeteri kadar eğlendirdin beni abim hadi git uyu sakın solundan kalkma iyice kibirlenirsinhadi abim işine seri kafamı ütüleme
aç wikiyide az kural oku sütünü içip yatmadan önce abim benimmmm hadiBugün yeteri kadar eğlendirdin beni abim hadi git uyu sakın solundan kalkma iyice kibirlenirsin
Solundan kalkarsa onu da mı engellersinBugün yeteri kadar eğlendirdin beni abim hadi git uyu sakın solundan kalkma iyice kibirlenirsin
Senin de kural bilen halin buysa iyi ki okumuşsun abimmmm hadi gözlerini kapat hadiaç wikiyide az kural oku sütünü içip yatmadan önce abim benimmmm hadi