Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
YokVergi?
YokVergi?
Puahahahahahah,Puahahaajjaja
Sol yanım selam. Sol yanım
Sen yetersin oralaraKoku duyun iyise seni narkotik bölümüne alalım güzel mama veriyorlar ha
yok özel falanSizene milletin özelinden
Puahahahahahah,
Vergilerini kasıcaklar daha dur sonra sevgili olurlar başkasıda aralarını yapmayı dener.
Ben hepinize yeterimSen yetersin oralara
Ekli dosyayı görüntüle 1000035370.movSol yanına gönder. Sol yanım selam nasılsınız?
Esra Erol'un programına katılan bir abimiz "Sol yanım" repliği ile efsane oluyor. TV Tarihindeki Efsane Anlar! 😂📺 | Viral Kesitler ve Unutulmaz Anılar | Fa...youtube.com
İyi bende nasıl olsun kendime yeni masör buldum kaydını yapıyorum.
Sadrazam kim olucak ona bağlı?
Kamusal güldürüye davam mı el öpmeye git sen duman abin kabul eder bir gün ona da de yeterli bir adamamım (?)deBen hepinize yeterim
Kadir Aydına okeyiz hocam diğer isimler teklif dahi edilemez ismini söyleyemem çok gizli.Yeni masörün ismini öğrenebilir miyiz? Memnun kalırsan bizde yaptırırız.
Efeyi düşünüyoruz ama problem olur dersen alikeremde olabilir
Kadir Aydına okeyiz hocam diğer isimler teklif dahi edilemez ismini söyleyemem çok gizli.
Davammm davammm duman kim duman diyip duruyorsun bu burak duman mı yoksa ne zaman benim abim oldu burak babanızKamusal güldürüye davam mı el öpmeye git sen duman abin kabul eder bir gün ona da de yeterli bir adamamım (?)de
suscanız?Hangi kadir tanımıyorum öyle birini.
İpucu ver bari
İyi yapmışsın abla bak bakİyi kuşumm yiğit kardeşime bakmaya geldim
Naptın canım kardeşim çok üstüne gelmediler inşallahİyi yapmışsın abla bak bak
Yoo kim gelecekkiNaptın canım kardeşim çok üstüne gelmediler inşallah
suscanız?
kes?
ihraç edilen pb?
türkçe katili?
ve kalbimin sahibi.
daha detaya gerek var mı Fatih hocam
Cabuk gelNaptın canım kardeşim çok üstüne gelmediler inşallah
sen hala burda mısın yiğit illa Oğuzhan gibi ss mi atayım?Yoo kim gelecekki