Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
Ben kendime bile guvenmiyorum siz neden guvendiniz dedin ya bana dkdbdkdbdkdbdSen etmedinde cikinca niye üstüme geldiniz
Ben kendime bile guvenmiyorum siz neden guvendiniz dedin ya bana dkdbdkdbdkdbdSen etmedinde cikinca niye üstüme geldiniz
hapishaneye erken erişim yeyyy yaşasınnnKüfür etmek ban sebebi. Raporladım affet
Ohooo benim biteli yıllar oldu seni göndereyim ben@Senoş Epilasyona gidelim
CıkOhooo benim biteli yıllar oldu seni göndereyim ben
Doğru iyi demişim amaBen kendime bile guvenmiyorum siz neden guvendiniz dedin ya bana dkdbdkdbdkdbd
3 oldu fazlası olmaz diyimDoğru iyi demişim ama
Bak bunu da anlamadın işteDoğru iyi demişim ama
Hesabı sil ozaman cabukNo canım no .
Kahretsın oyuna geldım .hapishaneye erken erişim yeyyy yaşasınnn
Tabi kadirciiiim sen söylersin de ben silmez miyimHesabı sil ozaman cabuk
Baska ne diyimBak bunu da anlamadın işte
Aferin. Forumuda sil. Budunu bana devret. Altın ok genel başkanlığından kovuldum. Partı baskanı olmam lazım. Kaan gecıcek beniTabi kadirciiiim sen söylersin de ben silmez miyim
Adam sistemini kuracak şimdi oraya bittinizKahretsın oyuna geldım .
Dediğim şeyleri anlayabilsen bir seyler dersin zaten de sorun oluyo anlamadigin icinBaska ne diyim
Saltanata gelmezsen Şimal küsecekmjşTabi kadirciiiim sen söylersin de ben silmez miyim
Savaş satış mod onAdam sistemini kuracak şimdi oraya bittiniz
Cidden mi kovuldun üzüldüm neyse . Kaan halleder diye düşünüyorumAferin. Forumuda sil. Budunu bana devret. Altın ok genel başkanlığından kovuldum. Partı baskanı olmam lazım. Kaan gecıcek beni
KarışmaaaaaSaltanata gelmezsen Şimal küsecekmjş
Emekli ob var mvlik var 23 ünde bir belediye yazsam sonra gidip bir yerden pb çöksem ay sonu da bi valilik yapıştırdım mı selamın aleyküm Kadir gg kardeşimm.Aferin. Forumuda sil. Budunu bana devret. Altın ok genel başkanlığından kovuldum. Partı baskanı olmam lazım. Kaan gecıcek beni