Alamazsin@Semih Y. kiraz aldım dolapta seversin fkqkwwkkqwkekd
Alamazsin@Semih Y. kiraz aldım dolapta seversin fkqkwwkkqwkekd
Eniştem polislik zor iş değil mi halam doktor sen polis allah yardımcınız olsunBenim hatam syn semih hocam çok özür sevgilerle mehmet enişten
sgl abim be çok zor geçen yengen miğdemde kuş unutmuşEniştem polislik zor iş değil mi halam doktor sen polis allah yardımcınız olsun
Yaşlandı artık o da takma sensgl abim be çok zor geçen yengen miğdemde kuş unutmuş
Nasıl takmıyım be geçen yeğeni geldi eve kiraz almış bktm vallaYaşlandı artık o da takma sen
Yeğeninin yurt dışı yasağı vardı kaçak mı geldiNasıl takmıyım be geçen yeğeni geldi eve kiraz almış bktm valla
Kaçak gelmiş evetYeğeninin yurt dışı yasağı vardı kaçak mı geldi
Dur ihbar edeyim hemenKaçak gelmiş evet
Et hemen kurtar beniDur ihbar edeyim hemen
Bi kerecik gülermisin
Bi kerecik gülermisin
Kurban olduğum ne güzel gülüyorsun sen öyle
Ben senin bildiğin erkeklerden değilimKurban olduğum ne güzel gülüyorsun sen öyle
Konuşturma beniBen senin bildiğin erkeklerden değilim
Ne tür pekiBen senin bildiğin erkeklerden değilim
asdasfsdfsdgsdgsd bu neyi yaşıyor oğuz gel buraya 13 yaşındaki hamza çakması oğuz gelBak saygısız ve terbiyesiz çocuk
O dediğin şey bir kez oldu o da yanlışlıkla eğer burdan yürümek istiyorsan tam senlik bir iş devam et.
Bide ben ban cezası almıştım sen nasıl almadın bu terbiyesizliğinden ötürü de tebrik ederim. Cezalı olmadığım her an burdayım burası senin babanın çiftliği değil ağzına geleni konuşmamayı ağzını toplamayı öğreneceksin sen eğitime açık kibirli bir çocuksun yaparsın