İnşallah kardeşim çok güzel olacak . Seninle bu yolda ilerlemek çok gurur vericiHepimize hayırlı uğurlu olsun. Beraber yürüdüğümüz bu yol açık ve aydınlık olur inşallah.
Bura kişisel atışma yeri değil lütfen yeni bir oluşum içindeyiz parti yardımcım parti sekreterimin kim olduğu seni ve kimseyi ilgilendirmez. Çocuk dediğin ufak dediğin 34 yaşında adam lütfen benim konumun altına birdaha böyle şeyler yazmayınParti sekreteri koparttı beni gülmekten wikiyi ezberlemesi lazım o çocuğun daha ufak
Sağolun teşekkür ederim.Hayırlı olsun, başarılar
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun 🫡
34 değil 344 olsa ne yazar konuşmayı beceremeyen hakaret eden adamı sekreter mi yapıyon partiye bakBura kişisel atışma yeri değil lütfen yeni bir oluşum içindeyiz parti yardımcım parti sekreterimin kim olduğu seni ve kimseyi ilgilendirmez. Çocuk dediğin ufak dediğin 34 yaşında adam lütfen benim konumun altına birdaha böyle şeyler yazmayın
Abim lütfen bak 30 günün 20 günü sende banlısın. Biz seni biliyoruz hadi başka konuya abim.34 değil 344 olsa ne yazar konuşmayı beceremeyen hakaret eden adamı sekreter mi yapıyon partiye bak
Burda sana laf atan yok murat sana başarılar . abim ayaklarını bi geç önce o partiden partiye uçan kaçan wiki bilmeyen adama söylüyorum ben bunu çokta gerekmeyen bir şahıs kendisi zaten yakında anlan sende abimAbim lütfen bak 30 günün 20 günü sende banlısın. Biz seni biliyoruz hadi başka konuya abim.
abim ben oğuzu yeni tanımıyorum veya bu oyundan da tanımıyorum bizim dostluğumuz eskiye dayanıyor. Hadi hepimize başarılar hoşçakal kardeşim.Burda sana laf atan yok murat sana başarılar . abim ayaklarını bi geç önce o partiden partiye uçan kaçan wiki bilmeyen adama söylüyorum ben bunu çokta gerekmeyen bir şahıs kendisi zaten yakında anlan sende abim
Sağol hasan abi teşekkür ederiz.Başkanım hayırlı olsun hedeflediğiniz yolda başarılar dilerim.
Sağolun başkanımHayırlı olsun başkanım başarılar dilerim
Teşekkür ederiz.Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Sağolun başkanımHayırlı olsun başkanım başarılar dilerim