Demir Yumruk Partisi Kuruluş Duyurusu (2 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Parti sekreteri koparttı beni gülmekten wikiyi ezberlemesi lazım o çocuğun daha ufak 🤣

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Parti sekreteri koparttı beni gülmekten wikiyi ezberlemesi lazım o çocuğun daha ufak 🤣
Bura kişisel atışma yeri değil lütfen yeni bir oluşum içindeyiz parti yardımcım parti sekreterimin kim olduğu seni ve kimseyi ilgilendirmez. Çocuk dediğin ufak dediğin 34 yaşında adam lütfen benim konumun altına birdaha böyle şeyler yazmayın

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bura kişisel atışma yeri değil lütfen yeni bir oluşum içindeyiz parti yardımcım parti sekreterimin kim olduğu seni ve kimseyi ilgilendirmez. Çocuk dediğin ufak dediğin 34 yaşında adam lütfen benim konumun altına birdaha böyle şeyler yazmayın
34 değil 344 olsa ne yazar konuşmayı beceremeyen hakaret eden adamı sekreter mi yapıyon partiye bak :D

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Abim lütfen bak 30 günün 20 günü sende banlısın. Biz seni biliyoruz hadi başka konuya abim.
Burda sana laf atan yok murat sana başarılar . abim ayaklarını bi geç önce o partiden partiye uçan kaçan wiki bilmeyen adama söylüyorum ben bunu çokta gerekmeyen bir şahıs kendisi zaten yakında anlan sende abim

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Burda sana laf atan yok murat sana başarılar . abim ayaklarını bi geç önce o partiden partiye uçan kaçan wiki bilmeyen adama söylüyorum ben bunu çokta gerekmeyen bir şahıs kendisi zaten yakında anlan sende abim
abim ben oğuzu yeni tanımıyorum veya bu oyundan da tanımıyorum bizim dostluğumuz eskiye dayanıyor. Hadi hepimize başarılar hoşçakal kardeşim.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım hayırlı olsun hedeflediğiniz yolda başarılar dilerim.