Değerli BaşkanOnline Oyuncuları;
Herkesin kanaat, düşünce ve ifade özgürlüğüne saygı gösterip, buna katkıda bulunma düşüncesiyle Demir Yumruk Partisini kurduğumuzu bildirmek istiyorum. Sorumluluklarımızın bilincinde olarak demokrasi ve adalet anlayışına sahip bir yönetim istemek hepimizin hakkı ve bunu istemekten hiçbir zaman yılmayan arkadaşlara da kapımız her zaman açık olacak.
Eşitliği, adil davranarak sağlamak için yılmadan koşturacağız. Liyakati bir kenara bırakan ve adam kayırmacılığı kendisine yeni bir düzen olarak görüp insanî ve vicdanî değerlerden uzaklaşan her kesimi rahatsız etmeye geliyoruz. Bu kesim ‘’Ben yaptım oldu‘’ anlayışını ve kibrini ya bir kenara bırakacak ya da bu milletin iradesine saygı duyacaklar. Bu sebeple sizleri gerçek anlamda insani değerler ve milli değerler için çalışmaya ve şu an bulunduğunuz konfor alanından çıkmaya ve Demir Yumruk Partisine katılmaya davet ediyorum.
Çürümüş ve yozlaşmış düzeni yıkmak, yerine adil, eşitlikçi ve özgür ve yaşanabilir bir oyun ortamı inşa etmek için bu yola çıktık. Her başkanımızın sesini iktidara taşıyacak, her oyuncumuzun hak ettiği oyun koşullarını sağlayacak güçlü bir değişimin temellerini atıyoruz.
Her oyuncunun, oyun yönetimi önünde eşit olduğu, güçlü ve bağımsız bir oyun sistemi kuracağız. Adaletsizliğe karşı demir yumruğumuzu kaldıracak, hukukun üstünlüğünü tesis edeceğiz.
Katılımcı demokrasiyi güçlendirecek, her oyuncunun sesinin duyulmasını sağlayacak reformlarla demokratik süreçleri yeniden yapılandıracağız.
Biz, Demir Yumruk Partisi olarak, Oyun Platformunun bu zor zamanlarında geleceğini yeniden inşa etmek için kararlıyız. Oyuncularımızın güveni ve desteğiyle, oyunumuzu yeniden güçlü bir geleceğe taşıyacağız. Siz de bu değişimin bir parçası olun. Birlikte, güçlü bir BaşkanOnline‘ı inşa edelim. Unutmayın. Zafer kararlılıkla kazanılır!