PARTİ DEVRİ (9 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
hayırlı olsun hasancığım başarılar diliyorum dikkat et piranalar biraz parti yükselişe geçince gene başına üşüşmesinler :D kendi yamayacak yer arıyordur şimdi ea :D

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
hayırlı olsun hasancığım başarılar diliyorum dikkat et piranalar biraz parti yükselişe geçince gene başına üşüşmesinler :D kendi yamayacak yer arıyordur şimdi ea :D
Teşekkür ederim topramda parti devri düşüş olduğu için yapılmadı ki yükseliş olduğu zaman başına üşüşsünler partimizde kimin genel başkan olduğu hiç fark etmiyor çünkü parti hepimizin hepimiz aynı heycan aynı azim ile çalışiyoruz herkes burda kimse bir yere gitmedi merak etme

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Yol uzun yürüyebilene .Yolunuz açık olsun başarılar dilerim başkan.Yanlız kırık bardan su içilmez giden geri gelmez 😉

E

Emirhan'

Ziyaretçi
, ihtilafa düşüp partimizden ayrılmasına sebep olduğumuz herkese samimi bir çağrıda bulunmak istiyorum, ayrılık sebebiniz ne olursa olsun gelin, geçmişte size işlediğimiz kusurların hepsinin günahını ve vebalini GÖKBUDUN Partisi Genel Başkanı olarak bizzat ben üzerime alıyorum, yeter ki gelin ve mücadelemize ortak olun,
Bak gelirim 👉