Hayırlı olsun,bol başarılar.
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun,bol başarılar.
Teşekkür ederim başkanımHayırlı uğurlu olsun
Eyvallah teşekkür ederim başkanım cansınTürkler' in başına 100 yılda bir lider gelir, Atamız' a yetişemedik ama seni asla yalnız bırakmayacağız başkanım.
Teşekkür ederim topramda parti devri düşüş olduğu için yapılmadı ki yükseliş olduğu zaman başına üşüşsünler partimizde kimin genel başkan olduğu hiç fark etmiyor çünkü parti hepimizin hepimiz aynı heycan aynı azim ile çalışiyoruz herkes burda kimse bir yere gitmedi merak etmehayırlı olsun hasancığım başarılar diliyorum dikkat et piranalar biraz parti yükselişe geçince gene başına üşüşmesinler kendi yamayacak yer arıyordur şimdi ea
Bak gelirim, ihtilafa düşüp partimizden ayrılmasına sebep olduğumuz herkese samimi bir çağrıda bulunmak istiyorum, ayrılık sebebiniz ne olursa olsun gelin, geçmişte size işlediğimiz kusurların hepsinin günahını ve vebalini GÖKBUDUN Partisi Genel Başkanı olarak bizzat ben üzerime alıyorum, yeter ki gelin ve mücadelemize ortak olun,
Teşekkür ederim başkanım sıkıntı yok bizim için önemli olan kırık bardaktan su içe bilmek zaten sağlam bardaktan herkes su içe bilirYol uzun yürüyebilene .Yolunuz açık olsun başarılar dilerim başkan.Yanlız kırık bardan su içilmez giden geri gelmez
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun başkanım
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun başkanım