Tutulmuş abiYok yokk çok aradım ben onu
Tutulmuş abiYok yokk çok aradım ben onu
Nasıl yani aşık mi olmuşTutulmuş abi
Yaşasaydı olurdu belkıdeNasıl yani aşık mi olmuş
Tutunamayanlar Fatih'in parmağı var mı bu işteYaşasaydı olurdu belkıde
Tutunamayanlar Fatih'in parmağı var mı bu işte
Sahi yaw bı Parti kurduk ortalık toz duman oldu ayağını denk al sağlam basCoşkun abi bütün rakipleri yedin, sıra bize mi geldi
Bu kadar gaz verme adama Fatih kalpten gidecek sonra zaten iki ayağı çukurdaCoşkun abi bütün rakipleri yedin, sıra bize mi geldi
Benim ayaklarım sağlam basıyor çok şükür Palas sen dert etmeBu kadar gaz verme adama Fatih kalpten gidecek sonra zaten iki ayağı çukurda
Ben dert etmem zaten de sen gidersen bu multi hesaplarına kimler girecek fatih çok kızar sonra sanaBenim ayaklarım sağlam basıyor çok şükür Palas sen dert etme
🫨Ben dert etmem zaten de sen gidersen bu multi hesaplarına kimler girecek fatih çok kızar sonra sana
Multi hesapları sizlerden öğreniyorum daha önce bilgim dahi yoktu da onu bunu boş ver benim tek hesabım budur.Kimsenin emrinde de geziyorum GencoBen dert etmem zaten de sen gidersen bu multi hesaplarına kimler girecek fatih çok kızar sonra sana
Yani çoşkun kardeşim sizin türeyiş destanınız bu anlattığının yanında daha gerçekçi duruyorMulti hesapları sizlerden öğreniyorum daha önce bilgim dahi yoktu da onu bunu boş ver benim tek hesabım budur.Kimsenin emrinde de geziyorum Genco
Türeyiş derken bizi bilen bilir Palas beni hiç karıştırna sen muhabbetlerine rica ediyorum ne ben sana bulaşayım ne sen bana bulaş karakterimiz zihniyetimiz görüşlerimiz çok farklı işin ucu başka yerlere gider o yüzden hiç muhatap olmayalım haz duymuyorumYani çoşkun kardeşim sizin türeyiş destanınız bu anlattığının yanında daha gerçekçi duruyor
Bu kadar çekinmene gerek çoşkun seviyeli bir şekilde tartışıyoruz işte yoksa oyunun ne tadı kalır nede tuzu size muhalefet edecek biri kalmaz sıkılırsınız neyse sevdiğim bir dostum için fazla uzatmayacağım bakarsın ilerde aynı taraftan oluruz sonra nasıl yüzüme bakacaksın değil mi : )Türeyiş derken bizi bilen bilir Palas beni hiç karıştırna sen muhabbetlerine rica ediyorum ne ben sana bulaşayım ne sen bana bulaş karakterimiz zihniyetimiz görüşlerimiz çok farklı işin ucu başka yerlere gider o yüzden hiç muhatap olmayalım haz duymuyorum
Ya ittifaka girmek istediğini bu kadar belli etme de sen yine kimse duymasın derim ben .üslubumuzu bozariz biz yüzüne de bakmam yani hicccc sorun değil mümkünse hiccc görüşneyelimBu kadar çekinmene gerek çoşkun seviyeli bir şekilde tartışıyoruz işte yoksa oyunun ne tadı kalır nede tuzu size muhalefet edecek biri kalmaz sıkılırsınız neyse sevdiğim bir dostum için fazla uzatmayacağım bakarsın ilerde aynı taraftan oluruz sonra nasıl yüzüme bakacaksın değil mi : )
Buyur abi@E M İ R H A N nerdesin iki gözüm gel bı dakika sana bişey diyeceğim
Estağfurullah buyurmak değil de Semih nerelerde bı haberin var mı cidden soruyorum amaBuyur abi
Hangisi y olan mi ilkcan olan miEstağfurullah buyurmak değil de Semih nerelerde bı haberin var mı cidden soruyorum ama