FORUM SOHBET ALANI (60 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Yani çoşkun kardeşim sizin türeyiş destanınız bu anlattığının yanında daha gerçekçi duruyor😀
Türeyiş derken bizi bilen bilir Palas beni hiç karıştırna sen muhabbetlerine rica ediyorum ne ben sana bulaşayım ne sen bana bulaş karakterimiz zihniyetimiz görüşlerimiz çok farklı işin ucu başka yerlere gider o yüzden hiç muhatap olmayalım haz duymuyorum

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Türeyiş derken bizi bilen bilir Palas beni hiç karıştırna sen muhabbetlerine rica ediyorum ne ben sana bulaşayım ne sen bana bulaş karakterimiz zihniyetimiz görüşlerimiz çok farklı işin ucu başka yerlere gider o yüzden hiç muhatap olmayalım haz duymuyorum
Bu kadar çekinmene gerek çoşkun seviyeli bir şekilde tartışıyoruz işte yoksa oyunun ne tadı kalır nede tuzu size muhalefet edecek biri kalmaz sıkılırsınız 😀 neyse sevdiğim bir dostum için fazla uzatmayacağım bakarsın ilerde aynı taraftan oluruz sonra nasıl yüzüme bakacaksın değil mi : )

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu kadar çekinmene gerek çoşkun seviyeli bir şekilde tartışıyoruz işte yoksa oyunun ne tadı kalır nede tuzu size muhalefet edecek biri kalmaz sıkılırsınız 😀 neyse sevdiğim bir dostum için fazla uzatmayacağım bakarsın ilerde aynı taraftan oluruz sonra nasıl yüzüme bakacaksın değil mi : )
Ya ittifaka girmek istediğini bu kadar belli etme de sen yine kimse duymasın derim ben .üslubumuzu bozariz biz yüzüne de bakmam yani hicccc sorun değil mümkünse hiccc görüşneyelim