E
Emirhan'
Ziyaretçi
Sus
Sus
traktörle hiçbir ilgisi yok normal görseller gelemiyorlarsa alt yapı yetersizse ilk önce bunun için klavye emojelerinde ki simgelerde kullanılabilir enazından basit de olsa işimizi görür diye demiştim önceden zaten bunu belirtmiştim ki geliyorda zaten eline sağlık mahmut ama güncellemelere gelecek olursak şöyle bir gerçek var ki 9 madde nin 1 tanesi bitti tamam ama 8 tanenin 28 günde biteceğine öngörülerinize yani kendi gidişat planınıza tahminlerinize katılmıyorum illaki 2 ay içerisinde net biter ona asla sözüm yok net biter ama 1 aya normal güncelleme getirme hızınıza yani alışık olduğumuz şeylerden birisi olan her güncellemede 3 madde veya en az 2 madde geldiği için ve onlardan biriside hata düzeltmesi olduğu için büyüklük oranlarına görede aksamalar olduğu için bu şekilde olunan devam eden bir sistemde şu anki getireceğiniz güncellemelerin listesinin büyüklük oranları açısından maddelerin yarısıda büyük mega güncellemeler olduğundan dolayı bu ay %85 bitmez gibi geliyor en geç diğer ayın 10 u ile 20 si arasında net bitmiş olurTraktör yapti ya nasıl faydası yok
Ekli dosyayı görüntüle videoplayback (4).mp4traktörle hiçbir ilgisi yok normal görseller gelemiyorlarsa alt yapı yetersizse ilk önce bunun için klavye emojelerinde ki simgelerde kullanılabilir enazından basit de olsa işimizi görür diye demiştim önceden zaten bunu belirtmiştim ki geliyorda zaten eline sağlık mahmut ama güncellemelere gelecek olursak şöyle bir gerçek var ki 9 madde nin 1 tanesi bitti tamam ama 8 tanenin 28 günde biteceğine öngörülerinize yani kendi gidişat planınıza tahminlerinize katılmıyorum illaki 2 ay içerisinde net biter ona asla sözüm yok net biter ama 1 aya normal güncelleme getirme hızınıza yani alışık olduğumuz şeylerden birisi olan her güncellemede 3 madde veya en az 2 madde geldiği için ve onlardan biriside hata düzeltmesi olduğu için büyüklük oranlarına görede aksamalar olduğu için bu şekilde olunan devam eden bir sistemde şu anki getireceğiniz güncellemelerin listesinin büyüklük oranları açısından maddelerin yarısıda büyük mega güncellemeler olduğundan dolayı bu ay %85 bitmez gibi geliyor en geç diğer ayın 10 u ile 20 si arasında net bitmiş olur
Kankam sen iyi değilsin baktraktörle hiçbir ilgisi yok normal görseller gelemiyorlarsa alt yapı yetersizse ilk önce bunun için klavye emojelerinde ki simgelerde kullanılabilir enazından basit de olsa işimizi görür diye demiştim önceden zaten bunu belirtmiştim ki geliyorda zaten eline sağlık mahmut ama güncellemelere gelecek olursak şöyle bir gerçek var ki 9 madde nin 1 tanesi bitti tamam ama 8 tanenin 28 günde biteceğine öngörülerinize yani kendi gidişat planınıza tahminlerinize katılmıyorum illaki 2 ay içerisinde net biter ona asla sözüm yok net biter ama 1 aya normal güncelleme getirme hızınıza yani alışık olduğumuz şeylerden birisi olan her güncellemede 3 madde veya en az 2 madde geldiği için ve onlardan biriside hata düzeltmesi olduğu için büyüklük oranlarına görede aksamalar olduğu için bu şekilde olunan devam eden bir sistemde şu anki getireceğiniz güncellemelerin listesinin büyüklük oranları açısından maddelerin yarısıda büyük mega güncellemeler olduğundan dolayı bu ay %85 bitmez gibi geliyor en geç diğer ayın 10 u ile 20 si arasında net bitmiş olur
traktörle hiçbir ilgisi yok normal görseller gelemiyorlarsa alt yapı yetersizse ilk önce bunun için klavye emojelerinde ki simgelerde kullanılabilir enazından basit de olsa işimizi görür diye demiştim önceden zaten bunu belirtmiştim ki geliyorda zaten eline sağlık mahmut ama güncellemelere gelecek olursak şöyle bir gerçek var ki 9 madde nin 1 tanesi bitti tamam ama 8 tanenin 28 günde biteceğine öngörülerinize yani kendi gidişat planınıza tahminlerinize katılmıyorum illaki 2 ay içerisinde net biter ona asla sözüm yok net biter ama 1 aya normal güncelleme getirme hızınıza yani alışık olduğumuz şeylerden birisi olan her güncellemede 3 madde veya en az 2 madde geldiği için ve onlardan biriside hata düzeltmesi olduğu için büyüklük oranlarına görede aksamalar olduğu için bu şekilde olunan devam eden bir sistemde şu anki getireceğiniz güncellemelerin listesinin büyüklük oranları açısından maddelerin yarısıda büyük mega güncellemeler olduğundan dolayı bu ay %85 bitmez gibi geliyor en geç diğer ayın 10 u ile 20 si arasında net bitmiş olur
bu varya kafayı yemiş söyleyim size yakında hisseye ortak olmak istertraktörle hiçbir ilgisi yok normal görseller gelemiyorlarsa alt yapı yetersizse ilk önce bunun için klavye emojelerinde ki simgelerde kullanılabilir enazından basit de olsa işimizi görür diye demiştim önceden zaten bunu belirtmiştim ki geliyorda zaten eline sağlık mahmut ama güncellemelere gelecek olursak şöyle bir gerçek var ki 9 madde nin 1 tanesi bitti tamam ama 8 tanenin 28 günde biteceğine öngörülerinize yani kendi gidişat planınıza tahminlerinize katılmıyorum illaki 2 ay içerisinde net biter ona asla sözüm yok net biter ama 1 aya normal güncelleme getirme hızınıza yani alışık olduğumuz şeylerden birisi olan her güncellemede 3 madde veya en az 2 madde geldiği için ve onlardan biriside hata düzeltmesi olduğu için büyüklük oranlarına görede aksamalar olduğu için bu şekilde olunan devam eden bir sistemde şu anki getireceğiniz güncellemelerin listesinin büyüklük oranları açısından maddelerin yarısıda büyük mega güncellemeler olduğundan dolayı bu ay %85 bitmez gibi geliyor en geç diğer ayın 10 u ile 20 si arasında net bitmiş olur
Akg olmaya çalışıyorsan pinterest kullan
SusAkg olmaya çalışıyorsan pinterest kullan