Yav yiğit arsızım demiyorsun da laf yedin diyorsun sus da git Allâh aşkınaOkadar lafı yiyince bende engellerdim haklısın
Yav yiğit arsızım demiyorsun da laf yedin diyorsun sus da git Allâh aşkınaOkadar lafı yiyince bende engellerdim haklısın
Aynen eyüpcüm kendine bakta başkalarını öyle yargılaYav yiğit arsızım demiyorsun da laf yedin diyorsun sus da git Allâh aşkına
Makam veren yok eyüp canım gitmek istedi gidemezmiyimNeyse sen onu bunu geçte bu parti ne veriyor hangi makamı veriyor
Kesin öyledirMakam veren yok eyüp canım gitmek istedi gidemezmiyim
Nsjsjjsjjd kardeşim seni kaale almıyoruz haberin olsun beni sinirlendirmeye çalışıyorsun ama bir hiçsin bizim için@E M İ R H A N
ödev yapmaya devam mı demin moladaydın
Bakım önemli paradan kismayacaksin
Satırla kesiyormuş adam doğrumuBakım önemli paradan kismayacaksin
Uğraş diyen kimdi zaten kendin istedin dahada ugrasirdimda işim var ugrasicam ama senle merak etmeYav senle ugraşamicam
Bizim derken ben burda senden başka birini göremiyorumNsjsjjsjjd kardeşim seni kaale almıyoruz haberin olsun beni sinirlendirmeye çalışıyorsun ama bir hiçsin bizim için
Aynen dedim temiz kullanın iyice yıkayın kaani kestiğiniz seyle kesmeyinSatırla kesiyormuş adam doğrumu
Kdjdksjdjdjd kaancim canım kardeşim önce kendini yargila beBişey diyeceğim senin bu fotoğraflarında sağa bakma şeyi nerden geliyor çok karizma ya saçında yamuk olunca biraz komik oluyor ama olsun
O tarafta Rus kızlar vardı o yüzden@Kaan Kayra Yakın simdi Köprü arkanda sen niye diğer tarafa bakıyorsun
Örnek çizim;
Ekli dosyayı görüntüle 18461
TerbiyesizO tarafta Rus kızlar vardı o yüzden