OYUN İÇİ PARA TRANSFERLERİ HK. (5 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
An itibariyle Oyun içi Oyun Parası transfer işlemleri Ekonomi Bakanı işlemiyle gerçekleşecek olup,
Tüm transferler Ekonomi Bakanı onayına tabi olacaktır.

İşleyiş detayları:
-Ekonomi Bakanı kendisini desteklemeyen oyuncuların transfer işlemini geç onaylayabilir ya da onaylamayabilir.
(Bu tamamen ekonomi bakanının tercihine bırakılmıştır.)
-Ekonomi Bakanı 6 saat içerisinde transferi onaylamazsa, 6 saat sonunda işlem otomatik gerçekleşir.
Şeklindedir.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
An itibariyle geçerlidir.
Seçim olması nedeniyle koltuk boş kaldığı sürece 6 saat sonra transferler otomatik onaylanacaktır.

Bu bir sorun olarak görülüyorsa, oyunun makamları göreve! Haydi çözün :)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Sayın yönetim ekonomi bakanının sevmediği yada partisinde olmayan bir oyuncunun transferini onaylamazsa görevi kötüye kullanmak olmaz mı 🤔 tamam bakana görev verilmiş ama bu kötüye kullanma demek gibi algılandı.

Rüşvet verirsin hocam 😀
Göndereceğiniz paranın yarısını ekonomi bakanına gönderirseniz bence bu iş çözülür 😀

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetim ekonomi bakanının sevmediği yada partisinde olmayan bir oyuncunun transferini onaylamazsa görevi kötüye kullanmak olmaz mı 🤔 tamam bakana görev verilmiş ama bu kötüye kullanma demek gibi algılandı.
Oyunda görevini kötüye kullanan Bakan'a biz bir şey yapamayız ama baskı altına halk alabilir.
Nasıl oluyormuş bu görelim :)
Açıkcası bu tarz şeyler artacak, görevini kötüye kullanması da senaryo dahilinde :)

ADANALI0102

MAVİ VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Sayın yönetim bu uygulama ile partilerin üyelerine destek sağlaya bilmesi engellenecek ve partisinden destek isteyen üyenin desteği gecikince partisinden destek alamayınca üyeler partisinden istifa ederek ekonomi bakanı hangi partiden olursa kimden olursa oraya gidecektir buda oyunda olan diğer partilerin aktiflik oranını düşüre bilecegi düşüncesindeyim

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Sayın yönetim bu uygulama ile partilerin üyelerine destek sağlaya bilmesi engellenecek ve partisinden destek isteyen üyenin desteği gecikince partisinden destek alamayınca üyeler partisinden istifa ederek ekonomi bakanı hangi partiden olursa kimden olursa oraya gidecektir buda oyunda olan diğer partilerin aktiflik oranını düşüre bilecegi düşüncesindeyim

Bu sizin için bu kadar büyük sorunsa ekonomi bakanı adayı olun ve kazanın başkanım, tüm oyuncular sizin partinize gelsin 😀

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ekonomi Bakanı milletvekilleri arasından milletvekilleri oylarıyla seçilir.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
sırada ekonomi bakanı olcam mis karşı tarafdan kimseye onay yok ağlayın zırlayın :D