K
KadirBey.
Ziyaretçi
Ee bu adam nerenin oyun başkanı, Need For Speed Most Wanted'ın mı?Bizim başkanımız değilsin biz senden nefret ediyoruz
Ee bu adam nerenin oyun başkanı, Need For Speed Most Wanted'ın mı?Bizim başkanımız değilsin biz senden nefret ediyoruz
Dene bakalım kimsin de bizi tehdit ediyorsunAjsjsjsmdks haklı şuan .
Değerli oyun başkanımız hakkında söylemlerinin dikkat ediniz muhalefet partileri üyeleri. Size son ikizim yoksa hepinizin hakkında işlem yapılır bak
Bende emekli oyun başkanı, oyun başkanları dernek başkanı. Son ihtar bak bu hepinizi sürerim bakDene bakalım kimsin de bizi tehdit ediyorsun
Sen kimsin oyun başkanına hakaret ediyorum terbiyesiz , saygılı olucaksın , makamıma hadsizlik yapmayacaksınDene bakalım kimsin de bizi tehdit ediyorsun
Cürmünüz kadar bile yer yakamıyorsunuz kes otur yerine senBende emekli oyun başkanı, oyun başkanları dernek başkanı. Son ihtar bak bu hepinizi sürerim bak
SuscanAdam yıllarca uğraştı oyun başkanı oldu bırakın ego kassın az yazık cok bekledi sjsjsjsjsjw
KonuşmaaaaaaCürmünüz kadar bile yer yakamıyorsunuz kes otur yerine sen
SananeSuscan
SessizzzzSanane
Senin üslübünü da çok iyi biliyoruz açmayalım istersen o konuyu sen suçlu çıkarsınBu üslup gerçekten çok yanlış sizleri sakinliğe davet ediyorum
Sus sen yalakalığa devamSessizzzz
SuscanSenin üslübünü da çok iyi biliyoruz açmayalım istersen o konuyu sen suçlu çıkarsın
Botsuz kazandımAdam yıllarca uğraştı oyun başkanı oldu bırakın ego kassın az yazık cok bekledi sjsjsjsjsjw
Bende bütün mesajların böyle çıkıyor ya
Çok ayıp.Sus sen yalakalığa devam
AynennnnnnBotsuz kazandım![]()
Botlu kazanan kim abuk subuk konuşmaBotsuz kazandım![]()
SenBotlu kazanan kim abuk subuk konuşma
Soda aliyim yanina da raki sen sus sonra mangala giderizÇok ayıp.