E
Emirhan'
Ziyaretçi
Sizi pr yapanda benim unutmaEmirhanı görmesin hayal kırıklığına uğrar ben böyle bir pr nasıl yetiştirmişim diye

Sizi pr yapanda benim unutmaEmirhanı görmesin hayal kırıklığına uğrar ben böyle bir pr nasıl yetiştirmişim diye
Azerbaycanda olsa tokattan hapise atarlardı unutmasın@MAGARSUS acil bak
Boynuz kulağı geçti emirhancımSizi pr yapanda benim unutma![]()
Her gittiğimiz yere bunu da mı götürecez gelmesin hainOnuda götürelim![]()
Alacağın tek şey çayıma şekerBak bakalım nasıl alıyorum o makamlarınızı
Gofret sever misin onuda alayımAlacağın tek şey çayıma şeker
Çikolatalı gofret al abiGofret sever misin onuda alayım
Yok teşekkür ederim al evine götür bana niye alıyorsun mirkeftonGofret sever misin onuda alayım
Ne bileyim ülkerçukalatalıgofret seversin başka sevdiğin şeyler de var araba kullanmak ama şimdi yayan yürüyorsun galibaYok teşekkür ederim al evine götür bana niye alıyorsun mirkefton
ne var be bi sus@MAGARSUS acil bak
Prler kimseye düşmanlık gütmez siz pr degilsinjzGofret sever misin onuda alayım
İsmimizle dalga geçersen böyle cevap alırsın sen zaten ailelere hakaret etmeyi seversin ahlaksız adamın teki olduğunu biliyoruzSoyad ile dalga geçecek kadar karakter yoksu olduğunuzu bilmiyorum soyad aileden gelen birşeydir , soyad ile dalga geçerek aileyi de kapsıyorsunuz ben sizin ailevi değerlerinize hakaret edersem de ağlamayın sonra oyun yönetimine
Adi herif sen sabah söyledin ben şimdi mirfelon yazdım adi yalancıİsmimizle dalga geçersen böyle cevap alırsın sen zaten ailelere hakaret etmeyi seversin ahlaksız adamın teki olduğunu biliyoruz
Adını mı soruyoruz sana burda adını sorsam buraya yaz adım adi diyeAdi herif sen sabah söyledin ben şimdi mirfelon yazdım adi yalancı
Kes oynamayı özüne dön görsün herkes korkakBiraz omurgalı ol şerefli haysiyetli ol kıvırma kadınlar gibi davranma
Ahahhahahaha yanındakiler Sipan ile dalga geçerken sesiniz neden çıkmıyordu sen böyle devam et ülker seversin zaten aileye hakareti istersen sunucu linkini atarız ama botlarla gelmek yokSoyad ile dalga geçecek kadar karakter yoksu olduğunuzu bilmiyorum soyad aileden gelen birşeydir , soyad ile dalga geçerek aileyi de kapsıyorsunuz ben sizin ailevi değerlerinize hakaret edersem de ağlamayın sonra oyun yönetimine
Özüme dönersem siz eve dönersinizKes oynamayı özüne dön görsün herkes korkak