Oyun Başkanı Hk. (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Semih Y.
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Soyad ile dalga geçecek kadar karakter yoksu olduğunuzu bilmiyorum soyad aileden gelen birşeydir , soyad ile dalga geçerek aileyi de kapsıyorsunuz ben sizin ailevi değerlerinize hakaret edersem de ağlamayın sonra oyun yönetimine

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Soyad ile dalga geçecek kadar karakter yoksu olduğunuzu bilmiyorum soyad aileden gelen birşeydir , soyad ile dalga geçerek aileyi de kapsıyorsunuz ben sizin ailevi değerlerinize hakaret edersem de ağlamayın sonra oyun yönetimine
İsmimizle dalga geçersen böyle cevap alırsın sen zaten ailelere hakaret etmeyi seversin ahlaksız adamın teki olduğunu biliyoruz

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Biraz omurgalı ol şerefli haysiyetli ol kıvırma kadınlar gibi davranma

S

Semih Y.

Ziyaretçi
Ahahhahahaha yanındakiler Sipan ile dalga geçerken sesiniz neden çıkmıyordu sen böyle devam et ülker seversin zaten aileye hakareti istersen sunucu linkini atarız ama botlarla gelmek yok

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Soyadım ile dalga geçecek kadar düştüysen senin soyadın ve soyundakilere de senin yaptığın davranışları iade ediyorum yaptığın karaktersizliği de savunacak kadar da küçüksün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...