OYUNCULARI VE OYUNA İSYANA TEŞVİK EDENLER HK. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
BaşkanOnline yönetimi olarak çok fazla seçim geçirdik ve çok fazla deneyimimiz mevcut.

Sözü uzatmadan kısaca yazıyoruz,
Altın Ok partisinin listeyi 1 dakika geç göndermesinden dolayı, bunun ceza yaptırımı bile yokken daha önce böyle bir şeyde ceza uygulanmamışken
ilgili seçimin iptalini isteyecek, bunu oyunu bırakamaya/istifa etmeye taşıyan, yönetimi haksızlık ile itham eden tüm oyuncular isyan ve isyana teşvik kapsamına alınmıştır.

Ortada bir haksızlık durumu yoktur,
Altın Ok parti yöneticisi ile instagram üzerinden iletişimimiz gerçeklişiyor olup, bu kadar basit bir durumu bile bu kadar büyütmek isyandan başka bir durum değildir.

Durumu anlattığımız mesajda bile:
1729261168115.png
Böyle bir tepki alıyorken, burada sorunun ittifağın sürekli kazanmasını olarak görüyoruz.
Sürekli olarak kazanıyorsa yönetim buna bir şey yapamaz ancak sürekli olarak birileri kazanıyorsa birileri oyunu bırakıyorsa ve bu yüzden yönetim taraflı diyorsa yolları açık olsun demekten başka çare yoktur.

Herkes şunun farkında olmalıdır ki ittifak sistemi zaten bu sorun nedeniyle resmi olarak tanınmamaktadır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

A

A K G

Ziyaretçi
Bu tayfanın bunu ilk yapışı değil her seçim hezimetlerinde yaygara çıkartıp insanları isyana sürüklemeleri artık sıkmadımı bırakın sabaha kadar ağlasınlar

• Beğen
Tepkiler: F.T

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu duruma sebebiyet veren şey 1 dakika gecikmeli paylaşım ise hocam sizde atamaları ilgili partide seçeceğiniz kişilere yapın olsun bitsin bunun başka bir yaptırımı olmaz ki bu arkadaşlar ne istiyorlar bjrlik olsunlar karşı bjr ittifak kursun kazansınlar . Kendileri de seçme seçilme yasağı olan bir oyuncuya vekillik yazmıştı kural ihlali ise buyursun açıklasınlar.Bu kadar ufak meseleleri bizler dile getirmezken 1 dakika için koparılan fırtına neyin nesi

A

AVNİ(CİK)

Ziyaretçi
Oyun yönetiminin kararına saygımız sonsuzdur ancak kararların düşünülmesi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...