Bu ekonomi bakanı yeni üyelere para vermesi gerekiyormuş. Ben hakkım olanı istiyorum beni partiye davet ediyor. Sayın bakan hakkım olanı ver, sen bakansin partiye davet etmek ne haddine
Ne kanıtı hakkını ariyir söz senetirBaşkanım siz neye göre buraya yazıyorsunuz, bakanları suçluyorsunuz da kanıt var mı?
Sohbete yazmış dayanamamış konu açmışBu kadar konu açmak yerine tek konu altında yapılsa bu olmuyo mu
100 taş ve 100M paranın hakkını arıyorsa bu olayların üstüne ticaret yapsa 4 katını kazanmıştı gkemfldmNe kanıtı hakkını ariyir söz senetir
Hayırrr olamaazzz yookk ı ııııBu kadar konu açmak yerine tek konu altında yapılsa bu olmuyo mu
O zaman bende boluya adayımHayırrr olamaazzz yookk ı ıııı
FnlemflemflemflmelflemfkeBen saate 1 milyon kasiyom aq kolay para kazanmak hakkıni arıyor istr
Boluyu herkes. Biri alırO zaman bende boluya adayım
Bolu seçiminde oyunuz kime acaba çok aday varFnlemflemflemflmelflemfke
Adayları listeler misiniz lütfen. Mâlum hepsini aklımda tutmak zorBolu seçiminde oyunuz kime acaba çok aday var
Geçmiş olsun kardeşBen saate 1 milyon kasiyom aq kolay para kazanmak hakkıni arıyor istr
Ne boluymuş arkadaş aday olan olanaO zaman bende boluya adayım
Bu ekonomi bakanı yeni üyelere para vermesi gerekiyormuş. Ben hakkım olanı istiyorum beni partiye davet ediyor. Sayın bakan hakkım olanı ver, sen bakansin partiye davet etmek ne haddine
Neye knk öylesine yazdım cidiye alma knkGeçmiş olsun kardeş
Şşşşş sessizlik bugün hak arama günüOyunu öğrenin sonra yazın başkanım
Bütün oyun aday suanAdayları listeler misiniz lütfen. Mâlum hepsini aklımda tutmak zor