Tamam abim ben meydanda bekliyorum gel. @MAGARSUS şahitsinS
Sana tek yumruk atarım bak
Tamam abim ben meydanda bekliyorum gel. @MAGARSUS şahitsinS
Sana tek yumruk atarım bak
Kavga etmem karşıyımTamam abim ben meydanda bekliyorum gel. @MAGARSUS şahitsin
Boluda havalimanı yokmuş yaptırır mısınızKavga etmem karşıyım
Hemen yaptirir aslan abimBoluda havalimanı yokmuş yaptırır mısınız
Bütçe ye bakicam ilk. Önceki vali parayı ne yapmış arastiricam. Muhtemelen yemiştir yedirmistirBoluda havalimanı yokmuş yaptırır mısınız
@Metin Palas Meto niye attınız Deli Dumrul başkanı partiden ayıp değil mi bak adam heyecanla buraya kadar gelmiş sesini duyurmaya çalışıyor tam görev adamı bulunmaz üyeHanedan partisine bak, hakli olduğumu anladilar ve beni partiden attılar.
İşin ilginç yanı ise, normal vasıfı olmayan bir üye parti başkanına diyor ki,"Metin bunu partiden at" metin de dinliyor atıyor.
Demekki parti başkanı yonetmiyor, yönetiliyor.
Partinin derin devleti mi var acaba. İhtiyarlar heyeti tarafından mi kuruldu. Metin sanada sırlarinı açtılar mi?
Başkanım hakinizi sonuna kadar savunun arkaizdayizHanedan partisine bak, hakli olduğumu anladilar ve beni partiden attılar.
İşin ilginç yanı ise, normal vasıfı olmayan bir üye parti başkanına diyor ki,"Metin bunu partiden at" metin de dinliyor atıyor.
Demekki parti başkanı yonetmiyor, yönetiliyor.
Partinin derin devleti mi var acaba. İhtiyarlar heyeti tarafından mi kuruldu. Metin sanada sırlarinı açtılar mi?
Ben öyle uygun gördüm çoşkun bize akıllı insanlar lazım Deli dumrul değil@Metin Palas Meto niye attınız Deli Dumrul başkanı partiden ayıp değil mi bak adam heyecanla buraya kadar gelmiş sesini duyurmaya çalışıyor tam görev adamı bulunmaz üye
Konuş be abim bakın olanı araBu ekonomi bakanı yeni üyelere para vermesi gerekiyormuş. Ben hakkım olanı istiyorum beni partiye davet ediyor. Sayın bakan hakkım olanı ver, sen bakansin partiye davet etmek ne haddine
MFŞEMGÖDLVÖDÖVDBu ekonomi bakanı yeni üyelere para vermesi gerekiyormuş. Ben hakkım olanı istiyorum beni partiye davet ediyor. Sayın bakan hakkım olanı ver, sen bakansin partiye davet etmek ne haddine
Aslında niyetim vardı da sırf sana gıcık gitmek için yapmayacağım. Adımı anmana sevindim bekle beni… bir gün birmurat başkan oğuzgurt nerde bence oda başvursun
Aslında niyetim vardı da sırf sana gıcık gitmek için yapmayacağım. Adımı anmana sevindim bekle beni… bir gün bir
Çizilmiş üzeri duymaz seni korkma arkasından salla.Ama dur sen bunu biliyordun ondan şimdi çıktın piyasaya anladım ok metoBen öyle uygun gördüm çoşkun bize akıllı insanlar lazım Deli dumrul değil
Ben hep buralardayım çoşkun merak etme, kendisinin banını kaldırmaya çabalayanda benim bana yapılan her iyiliğin karşılığı vardırÇizilmiş üzeri duymaz seni korkma arkasından salla.Ama dur sen bunu biliyordun ondan şimdi çıktın piyasaya anladım ok meto
yok maalesef@kadiraydın
Şu imla kurallarına da bı hakim olsan Meto bı düzgün yazamadın adımı gundiBen hep buralardayım çoşkun merak etme, kendisinin banını kaldırmaya çabalayanda benim bana yapılan her iyiliğin karşılığı vardır
2. Dil olunca anca bu kadar oluyor sende alış biraz gundiŞu imla kurallarına da bı hakim olsan Meto bı düzgün yazamadın adımı gundi