Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
Yok vali olmak istiyorumBelediye başkanı mı hanfendi
Yok vali olmak istiyorumBelediye başkanı mı hanfendi
Bolu valimiz Sayın delidumrul14 sizi belediye başkanı yapabilirizYok vali olmak istiyorum
Yok olmaz öyle o belediye başkanı olsunBolu valimiz Sayın delidumrul14 sizi belediye başkanı yapabiliriz
İkisinede aday zaten ssjsjsjYok olmaz öyle o belediye başkanı olsun
Nasıl anlarsan işte Pamirrrİsim olarakmı cesurluk olarakmi Coşkun abi ahhajaja
O zaman ben komple boluya adayım dkdbdkdbdndİkisinede aday zaten ssjsjsj
Deliyi merak ediyorumGel abi tabi ne demek. Gideriz
Valla onu bende bi merak etmiyo değilimDeliyi merak ediyorum
Bolu'nun bundan haberi var mıİkisinede aday zaten ssjsjsj
Bu metin ya Garanti milete salça olmak için yapıyoValla onu bende bi merak etmiyo değilim
Hiç sanmıyorumBu metin ya Garanti milete salça olmak için yapıyo
Abicim ben sana demedimmi Bolu bizim için artık şeref meselesi miting yapmadıkmı dün Boluda pazartesi de vaatlerimizi açıklayacağız. Tüm hemşerilerim pazartesiyi beklesin.Adin partisi ile yollarımızı ayirdik. Kendilerine başarılar dilerim. Teşekkür ederim oyun hakkında bilgi vermisti oali diye yönetici. Artık yolumuza hürriyet partisi ile devam edeceğiz
DeliDumrul14
Bolu belediye başkan adayı
Bolu vali adayı
Bolu milletvekili adayı
Güzel günler bizi bekler,BoluBeyi
Bu oyunun en komiği sensin heralde. Ama sirk burası değil, burası forum sitesi polyanna.Bolu başkanı olucam ayağına parayıda cukkalamış reis.. En büyük bilmiyorum ama çok büyük sjsjsjs
Tüh ya baksana ban yicek şimdi durduk yere reportlamıyım dicektim ama elim kaydı sakarlık işte neBu oyunun en komiği sensin heralde. Ama sirk burası değil, burası forum sitesi polyanna.
Reis kusura bakma da sen O puanlarla biraz zor olursun belediye başkanıymış Vali adayıymış milletvekiliymiş oyun hesabına girip baktım zor Hem de çok zor onun için hürriyetten de bir şey beklemeAdin partisi ile yollarımızı ayirdik. Kendilerine başarılar dilerim. Teşekkür ederim oyun hakkında bilgi vermisti oali diye yönetici. Artık yolumuza hürriyet partisi ile devam edeceğiz
DeliDumrul14
Bolu belediye başkan adayı
Bolu vali adayı
Bolu milletvekili adayı
Güzel günler bizi bekler,BoluBeyi
Neden kiReis kusura bakma da sen O puanlarla biraz zor olursun belediye başkanıymış Vali adayıymış milletvekiliymiş oyun hesabına girip baktım zor Hem de çok zor onun için hürriyetten de bir şey bekleme
Reis 10.000 başkanı 130 bine yakın vergi puanı ile çok zor onları bayağı yükseltmen lazım kendine aday gösteremezsin belediye başkanının adaylığında gördüm partinin sen aday göstermesi lazım Yanlış anlama da partiyi sana hiçbir şey söylememiş mi Yardıma ihtiyacın olursa ben sana yardım seve seve ederim oyun ismim İsmail Bozkaya oyundan yazabilirsinNeden ki