Yoluma Hürriyet partisi ile devam (3 Kişi İçeride)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ağam keşke bu arkadaşa bir şey yedirip içirmeseydik

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Adin partisi ile yollarımızı ayirdik. Kendilerine başarılar dilerim. Teşekkür ederim oyun hakkında bilgi vermisti oali diye yönetici. Artık yolumuza hürriyet partisi ile devam edeceğiz

DeliDumrul14
Bolu belediye başkan adayı
Bolu vali adayı
Bolu milletvekili adayı

Güzel günler bizi bekler,BoluBeyi
Abicim ben sana demedimmi Bolu bizim için artık şeref meselesi miting yapmadıkmı dün Boluda pazartesi de vaatlerimizi açıklayacağız. Tüm hemşerilerim pazartesiyi beklesin.

İnşallah Yakında Bolu Valisi : M U R A T😂😂😂

DeliDumrul14

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şu yorumlara bakıyorum da herkes yazmak için yazmış, kimsenin oyunla alakası yok. Burasii ciddi bir ortam,komiklik yapicam diye buraya yazmasin kimse . Biraz ciddiyet lütfen.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Adin partisi ile yollarımızı ayirdik. Kendilerine başarılar dilerim. Teşekkür ederim oyun hakkında bilgi vermisti oali diye yönetici. Artık yolumuza hürriyet partisi ile devam edeceğiz

DeliDumrul14
Bolu belediye başkan adayı
Bolu vali adayı
Bolu milletvekili adayı

Güzel günler bizi bekler,BoluBeyi
Reis kusura bakma da sen O puanlarla biraz zor olursun belediye başkanıymış Vali adayıymış milletvekiliymiş oyun hesabına girip baktım zor Hem de çok zor onun için hürriyetten de bir şey bekleme

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Reis 10.000 başkanı 130 bine yakın vergi puanı ile çok zor onları bayağı yükseltmen lazım kendine aday gösteremezsin belediye başkanının adaylığında gördüm partinin sen aday göstermesi lazım Yanlış anlama da partiyi sana hiçbir şey söylememiş mi Yardıma ihtiyacın olursa ben sana yardım seve seve ederim oyun ismim İsmail Bozkaya oyundan yazabilirsin