Komedi (3 Kişi İçeride)

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Tüm üyelere özelden yazılıp partiye çekmek için elinden geleni yapan sadece Yükselen gençlik değil asil Türk’ün de üyelerine yazıp üyelerini çalmaya çalışan milli hareket Partisi’ni tebrik ederim son 2-3 gündür başkan online tarihinde görülmemiş etik olmayan ve başkan online oyununa yakışmayan bir hareket görüyoruz ve bu harekette milli hareket biz parti olarak saygımızı bozmuyoruz kimin ne olduğunu çok net görüyoruz diğer partileri de bu konu hakkında uyarmak istedik hayırlı geceler dilerim.

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Milli Harekât partisi olarak senin bu yaklaşımını kınıyoruz. Özellikle kendi kuzenim ve hergün beraber oturduğum arkadaşlarımın partinden ayrılıp yanıma gelmelerini nasıl bu şekilde karşılarsın anlam veremiyorum diğer üyelerimiz dostlarımıza gelecek olursak kanıtın var ise paylaş ben kimseye partiye gelmesi için özellikle yazmadım ikna etmedim asla yapmam da ama benim partiden ayrılışım üzerine arkamdan ayrılan kardeşlerime attığın mesajlar bende mevcut ben kanıtı sunarım. Herkes zevk aldığı kafa dağıttığı yerde olmakta özgür insanlar senin partinden çıktı Milli Harekâta geldi diye haksız bir suçlamada bulunamazsın. Orayı sevseler orada kalırlar insanları zorla tutamazsın bayülkerr

K A A N

ASİL TÜRK
39. Dönem Oyun Başkanı
Her toplulukta ve ortamda olduğu gibi burda da yazılı olmayan kurallar var.
Her ne kadar bu kurallar çerçevesinde olsa da partisi olan üyeye yazmak etik dışı bir harekettir.
Eğer bu söylenilenler doğruysa ilgili kişilere bu olayı bırakmasını tavsiye ediyorum.
Eşin dostun arkadaşın akraban bile olsa zaten bu kişiler senle olmak istiyorsa sen yazmadan da yanına gelirler.
Hiçkimse boşuna bahane üretmesin.

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Vatandaş
Her ne kadar bu kurallar çerçevesinde olsa da partisi olan üyeye yazmak etik dışı bir harekettir.
Eğer bu söylenilenler doğruysa ilgili kişilere bu olayı bırakmasını tavsiye ediyorum.
Eşin dostun arkadaşın akraban bile olsa zaten bu kişiler senle olmak istiyorsa sen yazmadan da yanına gelirler.
Yani üye çalıyor diye suçladığı kişiyi affedip oyuna dönmesini sağlayan kendisiydi kankacım. İç meselelere çok karışmak istemem ama oyuna dönsün diye karar alıp uygulayıp suçlamakta çok mantıklı gelmiyor. Ceza almış birinden nasıl bir beklentiye girdin de cezasını kaldırtıp suçluyorsun diye sorarlar adama

K A A N

ASİL TÜRK
39. Dönem Oyun Başkanı
Yani üye çalıyor diye suçladığı kişiyi affedip oyuna dönmesini sağlayan kendisiydi kankacım. İç meselelere çok karışmak istemem ama oyuna dönsün diye karar alıp uygulayıp suçlamakta çok mantıklı gelmiyor. Ceza almış birinden nasıl bir beklentiye girdin de cezasını kaldırtıp suçluyorsun diye sorarlar adama
Kanka ben şuan olayı baz alıyorum zaten kişilerle ilgili muhabbetlere girersek işin içinden çıkamayız ve o kişiler hakkında yorum yapıp tekrardan yeni hesapla dönmek istemiyorum 😁

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İstemeyerekte olsa sana hak veriyorum ama , olay kişisel olay degıl, Genel bir olay olduğu için bu yöne çekmeye gerek yok

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
kim takar yazılı olmayan kuralı etik dışını partisine üye çekmek isteyen gider çeker adam çalar ajan sokar etikmiş değilmiş misal beni ilgilendirmez misal herkes çok etik mi oynuyor bu oyunu sence :D

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
kim takar yazılı olmayan kuralı etik dışını partisine üye çekmek isteyen gider çeker adam çalar ajan sokar etikmiş değilmiş misal beni ilgilendirmez misal herkes çok etik mi oynuyor bu oyunu sence :D
Bak şimdi sanada hak verdim

K A A N

ASİL TÜRK
39. Dönem Oyun Başkanı
Kardeşim biz takmayız çünkü aramızda anlaşırız ama yeni oyunculara örnek olması için yazdım yoksa kim etik oynuyor oynamıyor bilgim yok işlerimden dolayı oyuna giremiyorum da bugün biticek işlerim 5 buçuk 6 civarı o zaman gözlemlerim 😁