Zonguldak belediyesine atanan yeni belediye başkanı, kurallar gereği makam şartlarını taşımamaktadır. Görevden alınmasını talep ediyoruz. @BaşkanOnline
Haklısın abi gözümden kaçmış galiba birdahakine dikkat edeceğimSayın İçişleri Bakanımız @Sinan SEVİM. belediye başkanları lise mezunu olmak zorundadır. Atama yaparken dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Saygılarımla.
Haklısın abi gözümden kaçmış galiba birdahakine dikkat edeceğim
Neden istifa edeyim hocam?Sen bakanlıktan istifa etmedin mı hocam?
Neden istifa edeyim hocam?
sen sağlık bakanımısın kulak burun boğaz doktorumusun ne yapacaksın adamın bakanlığınıSen bakanlıktan istifa etmedin mı hocam?
Sorun yaratan oldumu bak bakimGözden kaçmış olabilir bu kadar sorun yaratmaya gerek yok. Beyler
Sana vericezsen sağlık bakanımısın kulak burun boğaz doktorumusun ne yapacaksın adamın bakanlığını
yok istemem içişlerime karışmayınSana vericez
Bireysel başarının partiye yaptığı katkıyı saymıyorsan sen orada boşa duruyorsun demektir hocam emek verdim Tabikide istifa etmeyeceğim kendizi bu hususlarda küçük düşürmeyin rica ederimTuhaf geldi,
Bireysel başarın değil Parti'nin başarısiydi sonuçta partiden istifa ettiğine göre ?
Sen bılırsın En1 gel bakanlık verıcezyok istemem içişlerime karışmayın
Uzatan yokki ortalığı karıştırmaGözden kaçmış olabilir bu kadar sorun yaratmaya gerek yok. Beyler
Ah efem ah sende olmasan çiğ çiğ yicekler beniyok istemem içişlerime karışmayın
kral sen haklısın önce banını açtırttın sonra gittin partini kurdun zeki adamsın bunlar hala vefa borcu falan bekliyorlar siyaset bu böyle yapılır 2 de ajan soktunmu içeriye tamamdır misss bunlar bilmezAh efem ah sende olmasan çiğ çiğ yicekler beni
Oguz sinanın mı banını actırdıydıkral sen haklısın önce banını açtırttın sonra gittin partini kurdun zeki adamsın bunlar hala vefa borcu falan bekliyorlar siyaset bu böyle yapılır 2 de ajan soktunmu içeriye tamamdır misss bunlar bilmez
Bireysel başarının partiye yaptığı katkıyı saymıyorsan sen orada boşa duruyorsun demektir hocam emek verdim Tabikide istifa etmeyeceğim kendizi bu hususlarda küçük düşürmeyin rica ederim