Yanlış atama (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Zonguldak belediyesine atanan yeni belediye başkanı, kurallar gereği makam şartlarını taşımamaktadır. Görevden alınmasını talep ediyoruz. @BaşkanOnline 1000045747.jpg

Hasanc57

ALTIN OK NEFERİ
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Sayın İçişleri Bakanımız @Sinan SEVİM. belediye başkanları lise mezunu olmak zorundadır. Atama yaparken dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Saygılarımla.

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tuhaf geldi,
Bireysel başarın değil Parti'nin başarısiydi sonuçta partiden istifa ettiğine göre ?
Bireysel başarının partiye yaptığı katkıyı saymıyorsan sen orada boşa duruyorsun demektir hocam emek verdim Tabikide istifa etmeyeceğim kendizi bu hususlarda küçük düşürmeyin rica ederim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
kral sen haklısın önce banını açtırttın sonra gittin partini kurdun zeki adamsın bunlar hala vefa borcu falan bekliyorlar siyaset bu böyle yapılır 2 de ajan soktunmu içeriye tamamdır misss bunlar bilmez
Oguz sinanın mı banını actırdıydı

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Bireysel başarının partiye yaptığı katkıyı saymıyorsan sen orada boşa duruyorsun demektir hocam emek verdim Tabikide istifa etmeyeceğim kendizi bu hususlarda küçük düşürmeyin rica ederim

Bireysel başarın bu makamı sana getiremedi değil mi ? Zira böyle düşünüyorsan büyük problem var.
Küçük düşen ben değilim, partiden istifa ederken keşke makamdan istifa etmeyi de bilseydiniz, büyük olurdunuz.
Neyse Oğuzhan üye çalmanıza çok uzulmemeli zira Parti'nin hakkını da alıp gitmişsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...