Yok akşama oHer yerdesin az soluklan git okey oyna taş çal
Yok akşama oHer yerdesin az soluklan git okey oyna taş çal
benide alsanıza gruba xelil varsa yoksa gelmem@Coşkun Karaosmanoğlu yav abi senınle ne yapacak böyle. Az önce grupta ne yazdım sana sipan demedim mi
Yok benim Siphanla bir husumetimin olmadığıni sadece yanlış anlama yüzünden ismini hatalı yazdığımı belirttim yönetime
Gelmesin oooAbi tahliye olmuşsun hoşgeldin sıradaki tahliye #freemetinpalas inşallah
Gelsin niye gelmesinGelmesin ooo
Beypazarı iç git dedimYok akşama o
Offff Allahimn yaaa ben bu önermeyi de kapatayımHala siphan yazıyor
T9 seni tekrar mapusa atacak abi kapat istersen
Çağır gelsın azGelsin niye gelmesin
SuscanBeypazarı iç git dedim
yav zaten forum üyemiz az 1 diyetisyen 1 şarkıcı 1 komando 1 kırtasiyeci bide senin gibi emekli varGelmesin ooo
Klavye artık siphan diye düzeltiyor galibaYok benim Siphanla bir husumetimin olmadığıni sadece yanlış anlama yüzünden ismini hatalı yazdığımı belirttim yönetime
Diyetisyen kimyav zaten forum üyemiz az 1 diyetisyen 1 şarkıcı 1 komando 1 kırtasiyeci bide senin gibi emekli var
şimalDiyetisyen kim
Vallahi hocam bu klavye benim başıma iş açacakHocam siphan değil sipan sipan
Coskun baskan yazuncw Kabullen sende rapor etmeKlavye artık siphan diye düzeltiyor galiba
Vallaha öyle otomatik düzeltiyor bu meretKlavye artık siphan diye düzeltiyor galiba
Dkdhdkdhdkdbdkdhdksbs
Avukat ta yaz oraya, daha olmadı ama, gercı yazma olamıcak oyun oynamaktan
Bende cereyancıyav zaten forum üyemiz az 1 diyetisyen 1 şarkıcı 1 komando 1 kırtasiyeci bide senin gibi emekli var
Yok valla ben raporlamadimCoskun baskan yazuncw Kabullen sende rapor etme