Balıkçıydın dün lokanta mı açtınesnaf lokantacısı
Balıkçıydın dün lokanta mı açtınesnaf lokantacısı
İnşallah az kaldı gelir dkdhdkddbdnGiremez uğraşmasın
Ekli dosyayı görüntüle 18911
dur şimdi sistemde açık buldum normalde konular kilitleniyor ya burdan devam etsinler konuşmaya mısırımızı hazırla sen bura kitlenmiyorYav efe bırak şunları az gırıg kayıp yine , bulmamız lazım
bak bu dorudur şimdi sistemde açık buldum normalde konular kilitleniyor ya burdan devam etsinler konuşmaya mısırımızı hazırla sen bura kitlenmiyor
çaktırma izleniyoruz çevrimdışına geçbak bu doru
bu muhabbette baydı artık yaBeypazarı iç git dedim
SöyleAz gel
adama eskileri açmayın diyoruz etiketleyip çağırıyor kasdksdksdka@K A A N gel sende mdyle nasıl ters düştüğünü anlat az
yine keşfedilmeyeni keşfetmiş çok büyükdur şimdi sistemde açık buldum normalde konular kilitleniyor ya burdan devam etsinler konuşmaya mısırımızı hazırla sen bura kitlenmiyor
hocam eski değil ki kaan aktif üyemiz zaten kendisi konuda eski bir konu değildir diye düşündüm özür diliyorumadama eskileri açmayın diyoruz etiketleyip çağırıyor kasdksdksdka
efe iyi misin efe
teşekkür ederim birde sizden ricam soda beypazarı muhabbetine ban atarsanız sevinirim ciddi konularda bile soda istiyorlar arkadaşlar endoskopiye girmelerini tavsiye ederim gastroenterolojiye gidip. mesutla şırdan muhabbetinden yediğimiz banlar geliyor aklıma @Gonca şahittir arkadaştayine keşfedilmeyeni keşfetmiş çok büyük
teşekkür ederim birde sizden ricam soda beypazarı muhabbetine ban atarsanız sevinirim ciddi konularda bile soda istiyorlar arkadaşlar endoskopiye girmelerini tavsiye ederim gastroenterolojiye gidip. mesutla şırdan muhabbetinden yediğimiz banlar geliyor aklıma @Gonca şahittir arkadaşta
Niye soda içiyoruz kötü birşey mi yapıyoruzteşekkür ederim birde sizden ricam soda beypazarı muhabbetine ban atarsanız sevinirim ciddi konularda bile soda istiyorlar arkadaşlar endoskopiye girmelerini tavsiye ederim gastroenterolojiye gidip. mesutla şırdan muhabbetinden yediğimiz banlar geliyor aklıma @Gonca şahittir arkadaşta
git evinde iç burası beypazarı maden suyu aş. cumhuriyet mahallesi fabrikası mıNiye soda içiyoruz kötü birşey mi yapıyoruz
#SodamdanElleriniÇekteşekkür ederim birde sizden ricam soda beypazarı muhabbetine ban atarsanız sevinirim ciddi konularda bile soda istiyorlar arkadaşlar endoskopiye girmelerini tavsiye ederim gastroenterolojiye gidip. mesutla şırdan muhabbetinden yediğimiz banlar geliyor aklıma @Gonca şahittir arkadaşta
#beypazarısodaiçinadalet#SodamdanElleriniÇek