Mesut destek ve instagramda o kadar kibar itiraz ediyordu ki bir an kibarlığına kanıp kaldıracaktımBüyük Mesuta özgürlük yok mu
Sonra mesut olduğunu hatırladım
Mesut destek ve instagramda o kadar kibar itiraz ediyordu ki bir an kibarlığına kanıp kaldıracaktımBüyük Mesuta özgürlük yok mu
İlk üyemiz de şimal, en full paketimiz ona sunduk üstelik ücretsizİlk uyenizi de saysaydın bari ayıp sana
teşekkür ederimİlk üyemiz de şimal, en full paketimiz ona sunduk üstelik ücretsiz
Mesut destek ve instagramda o kadar kibar itiraz ediyordu ki bir an kibarlığına kanıp kaldıracaktım
Gerçek bir kaoscu örgütlenmez Kadir solo takılır ortaya yemi atar geri çekilir. Gerçek bir kaoscunun tek dostu kaosa olan sevgisidir... Bu konuda da amatörsün :///Efe kurdu bende ortak oldum. Bundan sonra oyunda hergün kaos olucak. Kadroyu genişletiyoruz
itiraf ediyorum o mesajı mesuta ben yazdırttım banlıyım diye ama yazmasaymış yapacak birşey yok ne yüzsüzüm be aklsdkjlaskfsdgsdgMesut destek ve instagramda o kadar kibar itiraz ediyordu ki bir an kibarlığına kanıp kaldıracaktım
İnstagram deyince .... şeyyapsak mı yaMesut destek ve instagramda o kadar kibar itiraz ediyordu ki bir an kibarlığına kanıp kaldıracaktım
erdal kömürcünün kvdeki kibar halleri gibiÇok tatlı değil mi? Bizde beğeniyoruz
yazamıyorum hata alıyorum alksdaslkjfkljsdgklsdgsİnstagram deyince .... şeyyapsak mı ya
Hayır sen senelere öyle oldun da ne oldu? Sonuç negatif. Artık bu şekilde takılacazGerçek bir kaoscu örgütlenmez Kadir solo takılır ortaya yemi atar geri çekilir. Gerçek bir kaoscunun tek dostu kaosa olan sevgisidir... Bu konuda da amatörsün :///
Mesut sizin için fan sayfası açmıştı halbukiMesut destek ve instagramda o kadar kibar itiraz ediyordu ki bir an kibarlığına kanıp kaldıracaktım
Engelli misin sendeİnstagram deyince .... şeyyapsak mı ya
itiraf ediyorum o mesajı mesuta ben yazdırttım banlıyım diye ama yazmasaymış yapacak birşey yok ne yüzsüzüm be aklsdkjlaskfsdgsdg
QNNWQKKWKQLWKQMDİnstagram deyince .... şeyyapsak mı ya
Hakim : Efenin suçu...avukatım ve param yokmuş yeni farkettim @Pollyanna avukatım olsana idareten ben sana dosya masraflarını önümüzdeki ay ibandan gönderirim
borçlandık yapacak birşey yok bir gün bende onun yerine yazıp ban yiyecem. inşallah 1 haftayı geçirecek birşey yazdırtmaz alkjsdjklasdljkasdKanıtları mevcut dilerseniz atarım hshshs
Mesutun saflığını, temizliğini kullandı..
Mesut sizin için fan sayfası açmıştı halbuki
ya zaten mesut o kadar kibar olamaz, inanmamıstıkKanıtları mevcut dilerseniz atarım hshshs
Mesutun saflığını, temizliğini kullandı..
Savunma şeklim ektedir shshshsHakim : Efenin suçu...
Ben : Yapmıştır hakim bey içeri tıkabilirsiniz
Bence el birliği ile mesuta özgürlük isteyelim xkdkdkMaaşından artan parasıyla bot takipçi ayarladık bugün, sigara içmiyor şuan..