Ben alikeremin türkçene sallamasından bahsetmiştim dkdbdkdbdkdbdndKim gömecek beni. Ecem ve Sera gömüldü bak. Birbirlerine arkadan saldırıyorlar.
Oguzhan oyuna geldiğinde Sera korkudan oyundan gidiyor, Ecem ile barışınca burda oğuzhana sallıyor.
Ben alikeremin türkçene sallamasından bahsetmiştim dkdbdkdbdkdbdndKim gömecek beni. Ecem ve Sera gömüldü bak. Birbirlerine arkadan saldırıyorlar.
Oguzhan oyuna geldiğinde Sera korkudan oyundan gidiyor, Ecem ile barışınca burda oğuzhana sallıyor.
dur bi dur sonra bana sövüyor gaza getirmeBen alikeremin türkçene sallamasından bahsetmiştim dkdbdkdbdkdbdnd
Sen bana kalkıp Ecem hakkında ss attın bende ver dcsini konusucam dedim. Gittim konustum ortada senin bahsettiğin gibi birşey de yoktuEcem'e bak asıp kesiyordu Sera için, şimdi kanka olmuşlar.
Sera'da diyordu ki, versene şunun bana adresini bi
Kankaleyta olmuşlar ahahahahagaa
JsjsjsjsjsjssjjasjsjsjjsjajajajajajajauauauKim gömecek beni. Ecem ve Sera gömüldü bak. Birbirlerine arkadan saldırıyorlar.
Tmdur bi dur sonra bana sövüyor gaza getirme
Kstm bn snle
niye 🥹Kstm bn snle
çay içicek baskasini buldun sattın beni bak konuşturma şimdi wkwkqwkskdKstm bn snle
Kimle icicem be yokki dkdbdkdbdk kadirle soda içiyozçay içicek baskasini buldun sattın beni bak konuşturma şimdi wkwkqwkskd
tamam kahve ısmarlıyım barışalım soda içmekten miğden bozulacakKimle icicem be yokki dkdbdkdbdk kadirle soda içiyoz
Bu doğru bubble tea ?tamam kahve ısmarlıyım barışalım soda içmekten miğden bozulacak
Benim anlatmak istediğimi anlıyormusun, bir daha anlatayım mı? İlk gün kaçan sen, bugün ne oldu da atar yapmaya başladınSen bana kalkıp Ecem hakkında ss attın bende ver dcsini konusucam dedim. Gittim konustum ortada senin bahsettiğin gibi birşey de yoktu
Kabul konum saat tarih.Bu doğru bubble tea ?
Oğuzhan kim ki ben ona yaranıcam. Herkes işine baksın. Ben sizin yaptıklarınızı ortaya çıkarıyorum diye, farklı argüman üretmeOlayı çok farklı yerlere çeken sensin Kadir. Oğuzhana yarandın yeterince şimdi çıkabilirsin forumdan
PQLWLQKWKQKNWJQWJJWJEcem genel chatte yazıyordu, Sera gelsin buraya gelsin, çağır bakalım gelsinde görsün. Falan filan hayır şimdi noldu da kank oldunuz