kusura bakma abi valla yanlışlıkla olduKırıcısın hemde 12 kiloluk
kusura bakma abi valla yanlışlıkla olduKırıcısın hemde 12 kiloluk
Oğuzhanın tarafını tutuyoruz ondanAa ben biliyorum nedenini Oğuzhanın konusun altında olay çıkartanlar gümledi
Ben kadirin yine ve yine cizildigini gorunce merak ettim sadeceOğuzhanın tarafını tutuyoruz ondan
Günlerdir söylüyoruz, eski tartışma açmayın, direkt olarak adamın konusuna gidip sataşmayın, ban yiyince de bu bir siyaset oyunu değil mi ?
SON ZAMANLARDA ARTAN KIŞKIRTMALAR HK.
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, Belirli dönem cezaların daha da arttıldığı dönemler olmaktadır. Böyle bir dönemde olduğumuzu bu mesajla bildiriyor; -Oyun içi siyasi değil kişisel tartışma açan, -Eski olayları açarak tartışmayı alevlendiren, -Olayları kişiselleştiren tüm tartışmalarda yer alan...forum.baskanonline.com
konunun neden açıldığını unutmus arkadaslkar.
Bellli olmuyor mu nedeni?Ben kadirin yine ve yine cizildigini gorunce merak ettim sadece
Çok haklısınız kesinlikleBellli olmuyor mu nedeni?
ek olarak ban yersek oyunu bırakırız diyen arkadaşlar varmış, bu tarz şeyler bizi korkutmaz, ban yeme olasılığınızı arttırır.
Yeterince tartışmaya izin veriyoruz, makaranızı tutuyorsunuz ama bir kuralımız varsa bir düzenlememiz varsa uymak zorundasınız.
Bizim bunlardan korkup ban atacağımızı düşünüyorsanız size 1 gün vereceksek 3 gün veririz.
Açılan konular boşa değil.
Hocam metininkini de kaldırsak (panik,korku)Mesutun da banını kaldırdık, iletin @Ş İ M A L @Gonca
kalkmasın yokHocam metininkini de kaldırsak (panik,korku)
Sen ne bicim arkadaşsın dursanakalkmasın yok
Çok kral bir hareket dkdkkdMesutun da banını kaldırdık, iletin @Ş İ M A L @Gonca
yok instadan zor uğraşıyorum zatenSen ne bicim arkadaşsın dursana
Şimal üstün çizildi diye korktumHocam metininkini de kaldırsak (panik,korku)
Yazık be sanayok instadan zor uğraşıyorum zaten
Bende korktum 🫤Şimal üstün çizildi diye korktum
Evet bunu öğlen de dediniz zaten tartışma kışkırtma yapanlar cezasını alacak diye.Oğuzhan gerçekten sözünü tuttu ve hiç bir kışkırtmaya dahi karşılık vermediOğuzhanın tarafını tutuyoruz ondan
Günlerdir söylüyoruz, eski tartışma açmayın, direkt olarak adamın konusuna gidip sataşmayın, ban yiyince de bu bir siyaset oyunu değil mi ?
SON ZAMANLARDA ARTAN KIŞKIRTMALAR HK.
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, Belirli dönem cezaların daha da arttıldığı dönemler olmaktadır. Böyle bir dönemde olduğumuzu bu mesajla bildiriyor; -Oyun içi siyasi değil kişisel tartışma açan, -Eski olayları açarak tartışmayı alevlendiren, -Olayları kişiselleştiren tüm tartışmalarda yer alan...forum.baskanonline.com
konunun neden açıldığını unutmus arkadaslkar.
yokYazık be sana
Selamunaleyküm teşekkürler kıymetli yönetim hatamızı anladık incittiğimiz kim varsa özür dileriz@Büyük Mesut Baba Tahliyee
Hocam bizim Büyük Mesutun ne zaman bitecek banı vallahi her yerden sana ulaşmaya çalışıyor çok pişmanmış bir daha böyle yapamayacagim diyor bı kalırsanız engellerini derdini bı anlatsaBellli olmuyor mu nedeni?
ek olarak ban yersek oyunu bırakırız diyen arkadaşlar varmış, bu tarz şeyler bizi korkutmaz, ban yeme olasılığınızı arttırır.
Yeterince tartışmaya izin veriyoruz, makaranızı tutuyorsunuz ama bir kuralımız varsa bir düzenlememiz varsa uymak zorundasınız.
Bizim bunlardan korkup ban atacağımızı düşünüyorsanız size 1 gün vereceksek 3 gün veririz.
Açılan konular boşa değil.