FORUM SOHBET ALANI (35 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Aa ben biliyorum nedenini Oğuzhanın konusun altında olay çıkartanlar gümledi 😀
Oğuzhanın tarafını tutuyoruz ondan :D
Günlerdir söylüyoruz, eski tartışma açmayın, direkt olarak adamın konusuna gidip sataşmayın, ban yiyince de bu bir siyaset oyunu değil mi ?

konunun neden açıldığını unutmus arkadaslkar.

Ş İ M A L

🐺
Vatandaş
Günlerdir söylüyoruz, eski tartışma açmayın, direkt olarak adamın konusuna gidip sataşmayın, ban yiyince de bu bir siyaset oyunu değil mi ?

Ben kadirin yine ve yine cizildigini gorunce merak ettim sadece 😂😂

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ben kadirin yine ve yine cizildigini gorunce merak ettim sadece 😂😂
Bellli olmuyor mu nedeni?
ek olarak ban yersek oyunu bırakırız diyen arkadaşlar varmış, bu tarz şeyler bizi korkutmaz, ban yeme olasılığınızı arttırır.

Yeterince tartışmaya izin veriyoruz, makaranızı tutuyorsunuz ama bir kuralımız varsa bir düzenlememiz varsa uymak zorundasınız.
Bizim bunlardan korkup ban atacağımızı düşünüyorsanız size 1 gün vereceksek 3 gün veririz.
Açılan konular boşa değil.

Ş İ M A L

🐺
Vatandaş
ek olarak ban yersek oyunu bırakırız diyen arkadaşlar varmış, bu tarz şeyler bizi korkutmaz, ban yeme olasılığınızı arttırır.

Yeterince tartışmaya izin veriyoruz, makaranızı tutuyorsunuz ama bir kuralımız varsa bir düzenlememiz varsa uymak zorundasınız.
Bizim bunlardan korkup ban atacağımızı düşünüyorsanız size 1 gün vereceksek 3 gün veririz.
Çok haklısınız kesinlikle

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

Evet bunu öğlen de dediniz zaten tartışma kışkırtma yapanlar cezasını alacak diye.Oğuzhan gerçekten sözünü tuttu ve hiç bir kışkırtmaya dahi karşılık vermedi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

Hocam bizim Büyük Mesutun ne zaman bitecek banı vallahi her yerden sana ulaşmaya çalışıyor çok pişmanmış bir daha böyle yapamayacagim diyor bı kalırsanız engellerini derdini bı anlatsa 😀