kral bana emoji atmışsın onlara beğenme atmışsın hızlı hızlı geçerken nasıl okudun yazıları dahi olabilirsin bence sen bi doktora görünTüm yorumları hızlı hızlı beğendim geçtim inşallah muhalif yorum yoktur ya
kral bana emoji atmışsın onlara beğenme atmışsın hızlı hızlı geçerken nasıl okudun yazıları dahi olabilirsin bence sen bi doktora görünTüm yorumları hızlı hızlı beğendim geçtim inşallah muhalif yorum yoktur ya
Alttaki tebrik mebrik olanları diyom dahiyim zaten ama -de -da olarak dahikral bana emoji atmışsın onlara beğenme atmışsın hızlı hızlı geçerken nasıl okudun yazıları dahi olabilirsin bence sen bi doktora görün
Teşekkürler SAKARYalı kardeşimSakarYALI +1 gelir reis sana başarilar dilerim
hiç güven vermiyor (opsiyonel)SakarYALI +1 gelir reis sana başarilar dilerim
yanlışın var darbeci komutan bey diyeceksinBaşarılar dilerim @Emreİzmir başkanım. En son Atanan Meclis Başkanıydın. Şimdi seçimle en başa geçeceksin inşaalah 🫡
Darbeci Komutan Beyde kaba oluyor.yanlışın var darbeci komutan bey diyeceksin
Biz boşuna SakarYALI demedik Göztepeli kardeşime 1 oy feda olsunhiç güven vermiyor (opsiyonel)
Sen kimsin saolsnSende oyun başkanı oldun bee hayırlı olsun
Atanan değil darbeci meclis baskani diyeceksinBaşarılar dilerim @Emreİzmir başkanım. En son Atanan Meclis Başkanıydın. Şimdi seçimle en başa geçeceksin inşaalah 🫡
Teşekürlerler başkanim@Emreİzmir başarılar başkanım Diriliş arkanda
Teşekkürler kardesmHayırlı olsun adaylığın kardeşim.
Seni Oyun Başkanı görmek güzel olucak