İlgili oyuncular makam şartını taşımamaktadır. Görevden alınmasını talep ediyorum. @BaşkanOnline
ya da görevi kötüye kullanmaktan ihraç edilmesi lazım bu kaçıncı yanlış atama.Şu Milli Hareket Partisine ve İçişleri bakanına birisi atama prosedürünü öğretsin artık.
Bunu istesek yapabiliriz evet, ama eğleniyoruz böyle daha güzel bence ballı böreğimya da görevi kötüye kullanmaktan ihraç edilmesi lazım bu kaçıncı yanlış atama.
o zaman ilgili arkadaşın 90k taşı bitene kadar devam desene şuna canımın içiBunu istesek yapabiliriz evet, ama eğleniyoruz böyle daha güzel bence ballı böreğim
Ceza kesilmekten taş kalmadı başkanda herhaldeİlgili oyuncular makam şartını taşımamaktadır. Görevden alınmasını talep ediyorum. @BaşkanOnline Ekli dosyayı görüntüle 18992
Mv seçimine kadar biter zaten bu kafaylao zaman ilgili arkadaşın 90k taşı bitene kadar devam desene şuna canımın içi
Birinci Atama yolu ile gerçekleşen Başkan Online Müfettişi @Kadirbey.İlgili oyuncular makam şartını taşımamaktadır. Görevden alınmasını talep ediyorum. @BaşkanOnline Ekli dosyayı görüntüle 18992
ya da görevi kötüye kullanmaktan ihraç edilmesi lazım bu kaçıncı yanlış atama.
Aslında yanlış atama arttıkça alınan taş sayısı artsa daha dikkatli olur arkadaş.Dur şimdi taze çaldı koltuğu, öyle hemen geri almak olmaz, oynasın azıcık
aynen kanka bende messi taşı olmayan adamlar ne yapsın - bakiye mi aslşkdakşlsd sinanın taşları banko 1 aya biter gözünüz kalmışAslında yanlış atama arttıkça alınan taş sayısı artsa daha dikkatli olur arkadaş.
1. yanlış atamada 1k ise
2. yanlış atamada 2k
5. yanış atamada 5k gibi.
@BaşkanOnline
Aslında yanlış atama arttıkça alınan taş sayısı artsa daha dikkatli olur arkadaş.
1. yanlış atamada 1k ise
2. yanlış atamada 2k
5. yanlış atamada 5k gibi.
@BaşkanOnline
taşı yoksa atama yaparken dikkatli olsun kardeşim beni ilgilendirmiyoraynen kanka bende messi taşı olmayan adamlar ne yapsın - bakiye mi aslşkdakşlsd sinanın taşları banko 1 aya biter gözünüz kalmış
aynen kanka bende messi taşı olmayan adamlar ne yapsın - bakiye mi aslşkdakşlsd sinanın taşları banko 1 aya biter gözünüz kalmış
Başkan bank devrede 35 milyar verilir 12 ay taksitle geri karşılığında 60 milyar alınırEksi bakiye ne güne duruyor
Bizene karşim, he ama gelip bize borç isteyebilirler belirli imkanlar dahilinde. Bizim amacımız da bu değil mi efe neden anlamamazlıktan geliyorsun değerli karşimaynen kanka bende messi taşı olmayan adamlar ne yapsın - bakiye mi aslşkdakşlsd sinanın taşları banko 1 aya biter gözünüz kalmış