ekmeğimizdeyiz A.ŞBizene karşim, he ama gelip bize borç isteyebilirler belirli imkanlar dahilinde. Bizim amacımız da bu değil mi efe neden anlamamazlıktan geliyorsun değerli karşim
ekmeğimizdeyiz A.ŞBizene karşim, he ama gelip bize borç isteyebilirler belirli imkanlar dahilinde. Bizim amacımız da bu değil mi efe neden anlamamazlıktan geliyorsun değerli karşim
Doğdu güneşim diyorumTemsili Kadir:
Her sabah uyanıyorum efendim,
Alıyorum telefonumu elime
Bakıyorum Sinan'ın atamalarına
Hop yanlış atama.
Giriyorum foruma bir konu açıyorum.
Hop 1000 taşını alıyorum elinden
Günaydıın
Şüphesizekmeğimizdeyiz A.Ş
bu elini yüzünü yıkamadan foruma geliyor birisi farkeder diyeDoğdu güneşim diyorum
Grupta alikeremin ayak numarasına takılacağımıza, az oyuna kafa verseydik olurdu.Aslında Sinan Sevimi oyun başkanı yapsaydık daha hızlı alırdık taşlarını.
Daha çok atama , daha çok eksi taş.
Kahretsin bunu niye düşünmedik
Grupta alikeremin ayak numarasına takılacağımıza, az oyuna kafa verseydik olurdu.
Yok efe 4638 numara ayak mi olur ve kardeşim.
Efenin eli 45
nike 46 adidasta 45 terlikte 44 oluyor @CB36 aha inanmıyorsan buna sor krampon alırken 46 numara 3 model bulabildikYok efe 46
nike 46 adidasta 45 terlikte 44 oluyor @CB36 aha inanmıyorsan buna sor krampon alırken 46 numara 3 model bulabildik
Oyuncu hareketlerine dikkatli bakarsanız Şehir Valisi tarafından atama yapılmış.Şu Milli Hareket Partisine ve İçişleri bakanına birisi atama prosedürünü öğretsin artık.
Sizin hırsınızdan gözünüz kör olmuş bu atamayı ben yapmadım şaklabanlık yapmayın burada önce kontrol edino zaman ilgili arkadaşın 90k taşı bitene kadar devam desene şuna canımın içi
savunucu geldi durun
Bizene, atama yanlış nasıl olsa daOyuncu hareketlerine dikkatli bakarsanız Şehir Valisi tarafından atama yapılmış.
Atamanın yanlışlığı hakkında bir şey söylemedim farkettiysen. Devamında olan suçlayıcı mesajlar ve sizin dikkatsizliğiniz hakkında yazdımBizene, atama yanlış nasıl olsa da
Yav şunu çekip atmaya üşendim, Fatih kesin atar diye, ben bu adama boşuna kardeşim demiyorum, hissediyorum,biliyorum ki yapacak.Ekli dosyayı görüntüle 18994
Oku bakalım kim sorumlu
Tamam hadi taşı benden kessinler bu defa üzüldüm
Yok devamındakinde de haklıyız zatenAtamanın yanlışlığı hakkında bir şey söylemedim farkettiysen. Devamında olan suçlayıcı mesajlar ve sizin dikkatsizliğiniz hakkında yazdım