Yo Robinson yazdım geçen görmüştüm bi yerde shshsjs
Robinson = Abuzer Kömürcü
Robert Robinson - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Yo Robinson yazdım geçen görmüştüm bi yerde shshsjs
Anladı bak , illaki futbolcu mu olması lazım @MAGARSUS . Dünya genelinde faydası olan her bir önemli sınıflardan yazdım
Anladı bak , illaki futbolcu mu olması lazım @MAGARSUS . Dünya genelinde faydası olan her bir önemli sınıflardan yazdım
Yalnız cümlede dünya genelinde faydası olan yazdım bak , yukarıda ki isimleri takip etmenizde fayda olacaktır.Anladı bak , illaki futbolcu mu olması lazım @MAGARSUS . Dünya genelinde faydası olan her bir önemli sınıflardan yazdım
ilk isimden sonrasını okumadım bi gülme tuttuYalnız cümlede dünya genelinde faydası olan yazdım bak , yukarıda ki isimleri takip etmenizde fayda olacaktır.
İsminin altında ne yazıyor öyle kaç yaşına geldin peeehselam poolparty sinan burdamı @KURT 77
en azından mahalle muhtarlığına adaylık koymuyorum kardeşim benİsminin altında ne yazıyor öyle kaç yaşına geldin peeeh
Senin siyasetle ne işin olur otur yazıcıdan ödev çıkar elinin hamuruyla la havleen azından mahalle muhtarlığına adaylık koymuyorum kardeşim ben
konuşalım hocam arkadaşımız zeki 5 taş bıraktı hesapta çekemeyesiniz diye ama 1000 taş çekildi bildirimi geldibiraz da yeşil taşı benden kesin diye hava yapıp yeşil taşı olmayan fatihi konusalım @MAGARSUS
geri - olanı iade ettikkonuşalım hocam arkadaşımız zeki 5 taş bıraktı hesapta çekemeyesiniz diye ama 1000 taş çekildi bildirimi geldi
biraz da yeşil taşı benden kesin diye hava yapıp yeşil taşı olmayan fatihi konusalım @MAGARSUS
Mübalağa mübalağaBizde çöpe atacak taş yok hocam hshshs
oyunu güncelle İOS a da müzik gelmiş mozart çalıyor 26. senfoniOB adayı olursam ileride bana oy atan herkese 2000 yeşil taş hediye gibi birşey yaşandı az önce
OB adayı olursam ileride bana oy atan herkese 2000 yeşil taş hediye gibi birşey yaşandı az önce
Mübalağa mübalağa
oyunu güncelle İOS a da müzik gelmiş mozart çalıyor 26. senfoni
Fakirlik güzeldir, kimse senden birşey alamaz, biri birşey ister direk yok dersin.Fakir olmak ilk defa bana birşey kazandırdı.
Teşekkürler Baskanonline hayata olan umudum tekrar yeşerdi