Forumun %90 nı sizin gereksiz mesajlarınızla dolu. Ozaman partice ortalığı kirletmeden siz kaybolunBanlanmak istiyorsan bunun daha kolay yolları var bizim gözümüzü kirletmeden kaybol
Forumun %90 nı sizin gereksiz mesajlarınızla dolu. Ozaman partice ortalığı kirletmeden siz kaybolunBanlanmak istiyorsan bunun daha kolay yolları var bizim gözümüzü kirletmeden kaybol
Nokta konulmuştur 🫡Forumun %90 nı sizin gereksiz mesajlarınızla dolu. Ozaman partice ortalığı kirletmeden siz kaybolun
Forumun %90 nı sizin gereksiz mesajlarınızla dolu. Ozaman partice ortalığı kirletmeden siz kaybolun
Her yazılana cevap vermiyorsak bu kaybolduğumuz değil, herkezi muhattap almadığımız anlamına gelir Az kaldı sizinde devriniz kapanacakBizi kaybedecek güç daha bu oyunda oluşmadı, muhtemelen sizinle de oluşmayacak. biz sizi görünmez yaptıysak bu bizim değil sizlerin sorunu
Tahmini ne zaman olurHer yazılana cevap vermiyorsak bu kaybolduğumuz değil, herkezi muhattap almadığımız anlamına gelir Az kaldı sizinde devriniz kapanacak
Az gidin vergi kasın sonuncusun ekremHer yazılana cevap vermiyorsak bu kaybolduğumuz değil, herkezi muhattap almadığımız anlamına gelir Az kaldı sizinde devriniz kapanacak
Thread 'Nice Yıllara Altın Ok' https://forum.baskanonline.com/threads/nice-yillara-altin-ok.11087/Her yazılana cevap vermiyorsak bu kaybolduğumuz değil, herkezi muhattap almadığımız anlamına gelir Az kaldı sizinde devriniz kapanacak
Her yazılana cevap vermiyorsak bu kaybolduğumuz değil, herkezi muhattap almadığımız anlamına gelir Az kaldı sizinde devriniz kapanacak
Emirhan 3 gün önce neredeydinAz gidin vergi kasın sonuncusun ekrem
Bak buna katılıyorum eleştirinin hertürlüsü başüstüne yeter ki kırıcı olmayalımKaybolmayın gelin birbirimizle goygoy yerine sizinle siyaset yapalım, ama önce öğrenmeniz gereken çok şey var
Bizde çoook ezildik ama hiç bu kadar pasif kalmadık be Ekrem
O şapkaları bir önünüze koyun ve diyin ki'Onlar kazanmıyor, biz kaybediyoruz'
Sen torpillisin diriliş dağılsa bile seni yanıma alırım amirimTahmini ne zaman olur
3 gün öncesindeydimEmirhan 3 gün önce neredeydin
Allahım beni kör et3 gün öncesindeydim
Ondan uzak dur, olacağı varsa da olmaz geçmiş olsun, yardımcı olabileceğim birşey olursa haber et plsSen torpillisin diriliş dağılsa bile seni yanıma alırım amirim
Sağlık raporuyla uğraşıyorum bu aralar sıkıntı çok çıktı. Ali tilkicinin numarası lazım
Valla abi kan değerleri cortladı troid hepatit b çıktı korkudan dahiliyeciye göstermeden kaçtımOndan uzak dur, olacağı varsa da olmaz geçmiş olsun, yardımcı olabileceğim birşey olursa haber et pls
Hepatit sorun değil de troid sıkıntı. Tekrar istet tahliliValla abi kan değerleri cortladı troid hepatit b çıktı korkudan dahiliyeciye göstermeden kaçtım
Galiba sen banlanmak istiyorsun he F.T. Lütfen üslubumuza dikkat edelim. Mazallah sonra uğraşmayın.Banlanmak istiyorsan bunun daha kolay yolları var bizim gözümüzü kirletmeden kaybol
Bak buna katılıyorum eleştirinin hertürlüsü başüstüne yeter ki kırıcı olmayalım
ekrem bu sözleri bilgemden ilkcandan falan öğrendi galiba icraat göster önce bi ekooooooo seri beğenmiyorsan seri hadi bakimmmmForumun %90 nı sizin gereksiz mesajlarınızla dolu. Ozaman partice ortalığı kirletmeden siz kaybolun
Sizden sıra bize gelmiyor yoksa icraatin alası olur bizde icin rahat olsun efeekrem bu sözleri bilgemden ilkcandan falan öğrendi galiba icraat göster önce bi ekooooooo seri beğenmiyorsan seri hadi bakimmmm