Öyle diyorsan öyledir bro. Kaybol ozamanSert konuşma ile kırıcı olmayı karistirmayın, kimi isteyerek kırdığımız görülmüş?
Ama siz burada muhalefet yapmayıp, bizim birbirimizle yaptığımız goygoya laf edemezsiniz.
Öyle diyorsan öyledir bro. Kaybol ozamanSert konuşma ile kırıcı olmayı karistirmayın, kimi isteyerek kırdığımız görülmüş?
Ama siz burada muhalefet yapmayıp, bizim birbirimizle yaptığımız goygoya laf edemezsiniz.
Seni kınıyorum. Zamanında ilkcan kankan Bilgemde ablandı noldu şimdiekrem bu sözleri bilgemden ilkcandan falan öğrendi galiba icraat göster önce bi ekooooooo seri beğenmiyorsan seri hadi bakimmmm
gelmez tabi biz varızSizden sıra bize gelmiyor yoksa icraatin alası olur bizde icin rahat olsun efe
Öyleymiş salı günü gidecem tekrar. Bizi bu hallere düşürenlere lanet olsunHepatit sorun değil de troid sıkıntı. Tekrar istet tahlili
e elimde ssler var ama eko onu napacaz ablam ayağı çekerken neyin ablasısın sus az demiştimSeni kınıyorum. Zamanında ilkcan kankan Bilgemde ablandı noldu şimdi
Bende de ss ler var. O B taşlarını bilgeme hediye eden, İlkcana saatlerce bebek nasıl uyutulur diye ders veren ben değilime elimde ssler var ama eko onu napacaz ablam ayağı çekerken neyin ablasısın sus az demiştim
İcraatın alasını yakında göreceksiniz. Beklemede kalınızgelmez tabi biz varız
tamamda o bende değilim neyin şovunu yapıyon ki anlamadım kime laf vurabiliyorsan ona vuracan o benden bırak taş almayı tüy alamaz 1 adetBende de ss ler var. O B taşlarını bilgeme hediye eden, İlkcana saatlerce bebek nasıl uyutulur diye ders veren ben değilim
tamam baba pro sensin bekliyom izlemedeyimİcraatın alasını yakında göreceksiniz. Beklemede kalınız
@KadirBey. Amirim ne zaman ob olacan. Bir miktar yeşiltaş lazım banatamamda o bende değilim neyin şovunu yapıyon ki anlamadım kime laf vurabiliyorsan ona vuracan o benden bırak taş almayı tüy alamaz 1 adet
İzlemeye devam et pro baba yakında çok güzel şeyler olacak. İzleyin sadecetamam baba pro sensin bekliyom izlemedeyim
İzlemeye devam et pro baba yakında çok güzel şeyler olacak. İzleyin sadece
Gül gül bende böyle gülecem hemde kahkaha atarak
yav sen önce bi 20 30 seçim kazanda sonra gülersinGül gül bende böyle gülecem hemde kahkaha atarak
Bende de ss ler var. O B taşlarını bilgeme hediye eden, İlkcana saatlerce bebek nasıl uyutulur diye ders veren ben değilim
yanlışın var TURAN partiside olacaktı oyunu ona öğreten partiBilgemin oynatamadigi tek parti Altınok Ekremcim aha su çocuğa sor @KadirBey.
Öyle diyorsan öyledir bro. Kaybol ozaman
Bu doğru. Her ne kadar zayıf noktamızdan vurmuş olsada Altın Ok partisini asla kullanamadıBilgemin oynatamadigi tek parti Altınok Ekremcim aha su çocuğa sor @KadirBey.
Olay sadece seçim mi efe. Birkaç kişiye sor istersen benim kim olduğumu söylesinler sanayav sen önce bi 20 30 seçim kazanda sonra gülersin
Kimsin sen söyleseneOlay sadece seçim mi efe. Birkaç kişiye sor istersen benim kim olduğumu söylesinler sana