Hocam kimmiş bu @BaşkanOnliney
Yönetim degismediyse cevabını verirler rahat olHocam kimmiş bu @BaşkanOnline
Hocam kimmiş bu @BaşkanOnliney
Yönetim degismediyse cevabını verirler rahat olHocam kimmiş bu @BaşkanOnline
He yönetim değişti ya önceden yönetim de ben fatih efe vardık. Oyun sahibi de gırıg tıYönetim degismediyse cevabını verirler rahat ol
Evet belli oluyormuş önceden sizin olduğunuzHe yönetim değişti ya önceden yönetim de ben fatih efe vardık. Oyun sahibi de gırıg tı
Kimlikle gelirsem sorun olmasın sonra senin içinneyini soracam gelseydin kimliğinle
asdasdasd adamsınNasıl harcadım bürkütü @MAGARSUS
sorun biziz zaten kralı gelsinKimlikle gelirsem sorun olmasın sonra senin için
Geldim Buyursorun biziz zaten kralı gelsin
Adamlık sorgulamak sana mı kaldı kardeşasdasdasd adamsın
alskşdasklşdfklsjdfgkjsdgksd ne yiyip içiriyorlar agam size nedir buGeldim Buyur
bilgem ablam kasıyordu ne güzel puan nerdeAdamlık sorgulamak sana mı kaldı kardeş
Eti puffffbilgem ablam kasıyordu ne güzel puan nerde
üzücüEti puffff
Dikkat et duvara toslama ama sonra efesorun biziz zaten kralı gelsin
canını yaktıysam ağlama fazla icraat hadiDikkat et duvara toslama ama sonra efe
Dostuma ihanet ettin o gelene kadar hani partiye göz kulak olacaktın CengizNasıl harcadım bürkütü @MAGARSUS
alskşdasklşdfklsjdfgkjsdgksd ne yiyip içiriyorlar agam size nedir bu
Benim canımı kimse yakamaz efecim rahat ol. Siz dua edin yönetime yoksa çok daha güzel şeyler olabilirdicanını yaktıysam ağlama fazla icraat hadi
Neyin meydan okumasi bu başkan yönetim olmasa ne yapacaksın yeni yeni türeyip kim salıyor sizi burayaBenim canımı kimse yakamaz efecim rahat ol. Siz dua edin yönetime yoksa çok daha güzel şeyler olabilirdi
yönetime derken @BaşkanOnline bir ima var galiba açığa kavuşturulması gereken ısrarla yönetime dua edin diyorda arkadaşBenim canımı kimse yakamaz efecim rahat ol. Siz dua edin yönetime yoksa çok daha güzel şeyler olabilirdi