Bürküt Partisi | Kuruluş Metni (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Cb yine isim vermeden net konuşmadan eveleye geveleye şekil şükül yapıyor bi iş beceriyormuş gibi bi yerlere yön veriyormuş gibi yapıyor🤣 yine birilerini atmış birilerini tutmuş birileri ona düşman diye hayata küsmüş birileri hala ona düşman falan filan bu oyunda iki şey değişmez cengizin kolpaları ile mahmut adminin banları
Ben bunu kimseye anlatamadım işte. Beni anlayan adam gibi adam işte😀

Yaptım ettim Cengiz.🤣

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Yok bürkütten kovulan zavallılar için bahşedilmiş idi o msb ile alakası yok 😄

Adamlar haklı, ablamıın yalanlarla dolu hayatında fazla bile peşinden gittiler 🤣
Şimdi ablammm hepinizi ayakta uyutup , kullanıp köşeye atmış mi oluyor 🤣

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Cb yine isim vermeden net konuşmadan eveleye geveleye şekil şükül yapıyor bi iş beceriyormuş gibi bi yerlere yön veriyormuş gibi yapıyor🤣 yine birilerini atmış birilerini tutmuş birileri ona düşman diye hayata küsmüş birileri hala ona düşman falan filan bu oyunda iki şey değişmez cengizin kolpaları ile mahmut adminin banları
Mesut git bi işine tartışma çıkartma

yns.eemrree

Siber Güvenlik Uzmanı
Vatandaş
Hayır kemikler hsshhss
Sen ne komik şeysin öyle yaa. Kovulmak ne kelime biz kendi isteğimiz ile ayrıldık. @CB36 konu hakkinda detayli bilgi verir size kendisi daha iyi biliyor çünkü kendisi geldikten sonra partiye neler olduğunu. Zavallı durumuna düşen kimlermis o zaman gördük işte 😂😂

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Sen ne komik şeysin öyle yaa. Kovulmak ne kelime biz kendi isteğimiz ile ayrıldık. @CB36 konu hakkinda detayli bilgi verir size kendisi daha iyi biliyor çünkü kendisi geldikten sonra partiye neler olduğunu. Zavallı durumuna düşen kimlermis o zaman gördük işte 😂😂

Kemikler dedim, sen niye bu mesajı alıntılayıp hemen atladın ki 🤣🤣

Tamam king senin dediğin olsun🤣

yns.eemrree

Siber Güvenlik Uzmanı
Vatandaş
Kemikler dedim, sen niye bu mesajı alıntılayıp hemen atladın ki 🤣🤣

Tamam king senin dediğin olsun🤣
Bizim dediğimiz şey olacak zaten kinkong rahat ol. Bilmediğiniz işlere de burnunuzu sokmayın. Burkutu kimin dağıttığını herkes biliyor. Şüpheniz olmasın 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...