B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Sen yaparsın üstad senden başkası yapamaz@Büyük Mesut ne diyor bu yine cengiz yaptı diyor batırdı diyor
Sen yaparsın üstad senden başkası yapamaz@Büyük Mesut ne diyor bu yine cengiz yaptı diyor batırdı diyor
Sen neden olaya dahil oluyorsun efecim? Seni ilgilendiren bir konunun olduğunu göremiyorum burda. Kimse göndermedi kendi irademle buradayım. Burkutun sözde eski lideriyle muhatap oluyorum sana ne oluyor? Ne yaran var da atliyorsun hemen
Yoo en son bana güveneceğim adam yok dedi sen ol ablam dedi bende olur ablam dedim ablaların bi tanesi beeAblan ve sen
Gul gül son gülen iyi gülermiş. Aman he gülerken çatlama bak
bombaaaaaa yaaaa buGul gül son gülen iyi gülermiş. Aman he gülerken çatlama bak
Hee he anladımO yüzden parti çöktü zaten king. Anlasana
Çok güvenilir bir insanmışsın onu anladımYoo en son bana güveneceğim adam yok dedi sen ol ablam dedi bende olur ablam dedim ablaların bi tanesi bee
Mahmut Ban atar konuşma çokSen yaparsın üstad senden başkası yapamaz
Yoo en son bana güveneceğim adam yok dedi sen ol ablam dedi bende olur ablam dedim ablaların bi tanesi bee
Bu arada sen cem misinÇok güvenilir bir insanmışsın onu anladım
Anlamana sevindim kinkongHee he anladım
HayırBu arada sen cem misin
Offf şimdi de beni susturuyor kral yawww. 3 hafta sonra ben yokken oyun>genel sohbet>mesutu susturdumMahmut Ban atar konuşma çok
Sende öylesin. Baya bomba hemde. Ama patlamayin sonrabombaaaaaa yaaaa bu
Yaw mesut uykun gelmiş git yat sjdjsjsOfff şimdi de beni susturuyor kral yawww. 3 hafta sonra ben yokken oyun>genel sohbet>mesutu susturdum
komedi 3lüsüSende öylesin. Baya bomba hemde. Ama patlamayin sonra
Yaw mesut uykun gelmiş git yat sjdjsjs
YunuuuusssssssSende öylesin. Baya bomba hemde. Ama patlamayin sonra
Kimsin