Kimsin
Ablannnn
Kimsin
Büyük mesut küçük mesut yaw mesut defol uyuMesutu uyuttummm
AblamızAblannnn
Komedi partisikomedi 3lüsü
Ablamız
Mesutu defettimmmmmmmmBüyük mesut küçük mesut yaw mesut defol uyu
Hangi mesutuMesutu defettimmmmmmmm
U S K AKimsin
Aleyküm selam valla buralardayız bu aralar işler yoğun projeler falan sen nasılsın iyi misinSelam aleyküm kralll nerelerdesin yaw nasılsın
Mesutu yok saydımmmmmmmHangi mesutu
İyi kral naptın o projeyi anlatıyordunAleyküm selam valla buralardayız bu aralar işler yoğun projeler falan sen nasılsın iyi misin
Kimleri kimleri acaba sjsjsİyi dedin hepimizi kandırdı hshssh
Kimleri kimleri acaba sjsjs
Aynen valla abi mg ve ft zevk veriyor bu zevk de vermiyor anca kuru muhabbet yapıp duruyorYunus emre, Uska yahu siz neden bilgemin gel demesiyle gelen, git demesiyle giden birine cevap veriyorsunuz ki.
Ben kalkıp cengizin bana lütfen geri gel başkanlığı sana devredeyim, siz beni yanlış anladınız diye yalvardığını açıklıyormuyum burda.
Lütfen denginiz olan insanlarla tartışmaya girin.
Magarsus, Ft ile tartışmak daha makbul boşverin diğer 3. Şahısları
kral senin siberciler duruyomu naptın ne ettinYunus emre, Uska yahu siz neden bilgemin gel demesiyle gelen, git demesiyle giden birine cevap veriyorsunuz ki.
Ben kalkıp cengizin bana lütfen geri gel başkanlığı sana devredeyim, siz beni yanlış anladınız diye yalvardığını açıklıyormuyum burda.
Oha yalan valla yalan ben bu şahsiyet ile hiç konuşmadım bile harbi organize bunlar sjdjjssYunus emre, Uska yahu siz neden bilgemin gel demesiyle gelen, git demesiyle giden birine cevap veriyorsunuz ki.
Ben sustum bu cengize 3 ay yeterYunus emre, Uska yahu siz neden bilgemin gel demesiyle gelen, git demesiyle giden birine cevap veriyorsunuz ki.
Valla çalışmaya devam ya yakında bitirecez Allahın izni ileİyi kral naptın o projeyi anlatıyordun