selam adin yetkilileri burdamı mesutla anlaşamıyoruz ben oraya gelcem
TUTUKlansınfatih tutuk partide darbe yapıyor bütün makamları kendine alıyor ea gibi oldu iyice
fatih tutuk partide darbe yapıyor bütün makamları kendine alıyor ea gibi oldu iyice
coşkun reisin parası yamuk yazı tura attım adin çıktı oraya gidiyom @O A B İ kapıyı açın seriYazı turada 6 kere çamur yap, 7 kere kaybet shshsh
Senin bahtın yoksa biz napalim arkadaşım
2 vekil ob mobe bişe yapın bakarız bonservis elimde geliyom maaş lazım seriKoş gel Gelirken bici bici getir
bu vergi kaçıranlar hala açıklanmadı mı yav adam somali saatiyle vergi kasıyor
fatih tutuk serbest kalalı çok oldu profilini değiştir bıyıklıŞey ben biraz utangacım da
Sen milli harekete git artık istenmeyen oyuncu ilan ettirecem seniSelam asiltürk burdamı yetkilileri oraya gitcem bekir bonservis az veriyor 5k taşa gidemem maliyeti en az 100k
gideriz problem değil coşkun başkan senin olduğun yerden hakkaniyetli karar çıkmaz merak etmeSen milli harekete git artık istenmeyen oyuncu ilan ettirecem seni
Çıkmaz artık ittifakta ekmek yok sana biliyorsun huyumu taktığım adam bu ittifaktan ekmek yiyemez git ötede oyna çocukgideriz problem değil coşkun başkan senin olduğun yerden hakkaniyetli karar çıkmaz merak etme
toplama kampı gibi parti kurmuşun coşkun ne anlatıyon alınan oylara bakarsak senin partinde bayağı bi kaçak oluşmuşÇıkmaz artık ittifakta ekmek yok sana biliyorsun huyumu taktığım adam bu ittifaktan ekmek yiyemez git ötede oyna çocuk
Var hainler arada seni de hayin ilan ettim makamı alıp partiden kaçan Efeeeee nerde senin duruşuntoplama kampı gibi parti kurmuşun coşkun ne anlatıyon alınan oylara bakarsak senin partinde bayağı bi kaçak oluşmuş
buldum işte bi ittifakla parti başkanı dolandırıyoruz mis gibi Asiltürkün makamlar deniz yemeyen kerizdir demişlerVar hainler arada seni de hayin ilan ettim makamı alıp partiden kaçan Efeeeee nerde senin duruşun