FORUM SOHBET ALANI (15 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Böyle birşey varsa bu kişinin de banlanmasını istiyoruz çünkü bu kişi önceden banlandı birdaha yapmayacağına söz verdi ve affdan yararlandı buna rağmen böyle birşey yaptıysa @BaşkanOnline yönetimi gerekeni yapmasını istiyoruz , çünkü bunu süreklilik haline getiren kişileri oyunda huzursuzluk yapan kişileri istemiyoruz siz oyun yönetiminin gerekeni yapacağından şüphem yoktur.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Böyle birşey varsa bu kişinin de banlanmasını istiyoruz çünkü bu kişi önceden banlandı birdaha yapmayacağına söz verdi ve affdan yararlandı buna rağmen böyle birşey yaptıysa @BaşkanOnline yönetimi gerekeni yapmasını istiyoruz , çünkü bunu süreklilik haline getiren kişileri oyunda huzursuzluk yapan kişileri istemiyoruz siz oyun yönetiminin gerekeni yapacağından şüphem yoktur.

İlgili ekran görüntüsü, olayların başlangıcına sebep olan küfrün görüntüsü özel mesaj yoluyla iletildi.

Lakin arkadaş mağdur ilan edilmiş 🤣

Son düzenleme:

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
baktım şöyle bi ecemle sinan gene milleti kışkırtmaya çalışıp banlattırmış o kadar . her zamanki işler başka platformdan söv engelle aşsldkasklfdlşkfsdf yiyorsa burda et dicemde edemezler o yürek yok gördüm ben mesajlarıda boş laflar sinan o kadar taşı alıp burda o kelimeleri kullanmaz basit hataya düşmeyeceksin hemen gelip burda parlamıcaksın tebrik ediyorum kendisini şimdi sinirlerle nasıl oynanır biraz bakalım kim gelip burda ağlar görelim sonuçlarını çokta birşey çıkmamış bugün bundan sonra başlar artık :D
Benle alakası yok saptırma şimalle muhabbet ediyodum ben

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu nasıl bir mağduriyet? İlk olarak başkasına alikerem hakkında babası yok imasinda küfür eden bu mağdur arkadaş?

Bu kelimeyi kullandıktan sonra gül atmasıni mi bekliyoruz alikeremin ? Tam olarak beklenti nedir ?

Bu mağdur arkadaş, ilk küfürü edip birde gelip sana ağlıyor, sende böyle iş mi yapiyorsun hocam?

Ne bekliyorsunuz? Başka platformda ki her hakareti, küfürü mağdur Sinan gibi sana mi yetiştirelim hocam?
Küfür eden adama karşılik vermeyip teşekkür mu edeceğiz ?

Mağdur arkadaşın bu şekilde bir yapisi olabilir, bu da onun duruşu saygı duyarız.

Gideyim herkese küfür edeyim , onlar bana küfür edince ben mağdurum?

Kusura bakma bu adalet değil.
Dışarıdan da tam olarak yazdığın şekilde gözüküyor.
Yok ben şuraya takıldım foruma geldi yazdı hakaret edecek dedi forum banı yedi etmeden hemde 1 hafta genel ban ne için ? Mesela sinan neden genel ban yemedi semihle Oğuz 1 er ay sohbet banı yedi mağdur taraf küfür etme imasında sadece bulunduğu için forum + 1 hafta genel ban ondan sonra genel chate gidiyor ilk oraya gelmiyor zaten

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Yok ben şuraya takıldım foruma geldi yazdı hakaret edecek dedi forum banı yedi etmeden hemde 1 hafta genel ban ne için ? Mesela sinan neden genel ban yemedi semihle Oğuz 1 er ay sohbet banı yedi mağdur taraf küfür etme imasında sadece bulunduğu için forum + 1 hafta genel ban ondan sonra genel chate gidiyor ilk oraya gelmiyor zaten

Forum ile oyun içini birbirine karıştırmayın cümlesini hatırlıyorum.
Lakin sadece cümleymis.
Yada Sinan fazla ağlamış olacak ki, yazılanlar unutulmuş.
Sinan kardeş kendine küfür edilsin istemiyorsan küfür etmeyeceksin.
Eğer istediğin için yapıyorsan efe ile ikimiz seni istemediğin kadar tatmin ederiz.