Müzmin kaybeden olduğun için en fazla ama yinede iyi ilerledik diyebildin çok konuşma yoluna bakKeşke bende siyaset hayatının tek bir anında sana aferin diyebilseydim
Müzmin kaybeden olduğun için en fazla ama yinede iyi ilerledik diyebildin çok konuşma yoluna bakKeşke bende siyaset hayatının tek bir anında sana aferin diyebilseydim
Diyemeyecek kadar yükselmedin zatenKeşke bende siyaset hayatının tek bir anında sana aferin diyebilseydim
Sen çok yükseklerdesinya zatenDiyemeyecek kadar yükselmedin zaten
Sağda solda sığıntı gibi parti parti gezer parti kurar 1 ay duramaz kendini Himalaya dağlarında zanneder. Seviyeme gelirsen benimle muhattap olursun Emirhan.Diyemeyecek kadar yükselmedin zaten
Herkes abi baba olmus tamam sizsiniz en büyük sizsinizSağda solda sığıntı gibi parti parti gezer parti kurar 1 ay duramaz kendini Himalaya dağlarında zanneder. Seviyeme gelirsen benimle muhattap olursun Emirhan.
En kalıcı ve En uzun tabirini yanlış kullandın sanırım detaylı araştırmanı tavsiye ederim.
Gözümde canlanır koskoca maziAraştırdım
Yeniden Doğuş çıktı arama sonucunda Tşk Burak Bey hakkımızı savunduğunuz için
Ah be Emirhan bizler büyük değiliz sen kendini küçülttün.Herkes abi baba olmus tamam sizsiniz en büyük sizsiniz
İstediğim yere giderim kral varmi derdin cokmu dert olduk sanaHayır bir de hala bu ne yüzsüzlük Azerbaycanlı gardaşlarımızın partisine girmişsin sen gidip kızılelmayi kursana aslanlar gitti meydan kaybedenlere kaldı buyur
Tabi sana saygı duyan, davana yoldaş olan varsa olur. 3-5 vip-2 birkaç bin yeşille topladiklarin seni 1 ay tutar. Kalıcı olman için saygılarını haketmen gerek bilgin olsun.Hayır bir de hala bu ne yüzsüzlük Azerbaycanlı gardaşlarımızın partisine girmişsin sen gidip kızılelmayi kursana aslanlar gitti meydan kaybedenlere kaldı buyur
Sen bana dert olamazsın sivri sinek senden büyük dert olur banaİstediğim yere giderim kral varmi derdin cokmu dert olduk sana
5k tas vereyim sana saygi duy banaTabi sana saygı duyan, davana yoldaş olan varsa olur. 3-5 vip-2 birkaç bin yeşille topladiklarin seni 1 ay tutar. Kalıcı olman için saygılarını haketmen gerek bilgin olsun.
Tüh ya napalim simdi oyunumu silsekSen bana dert olamazsın sivri sinek senden büyük dert olur bana
bana ver lazım5k tas vereyim sana saygi duy bana
Saygi duycanmi banabana ver lazım
nasıl bi saygı istiyosunSaygi duycanmi bana
5k taşla sen git partini kur. Buraların pek bir tadı kalmadı . Bizde saygı herkese var sana yok5k tas vereyim sana saygi duy bana
Ağlayacağım deme böyle5k taşla sen git partini kur. Buraların pek bir tadı kalmadı . Bizde saygı herkese var sana yok
Bekire sor bakalım nasil saygi duymalarini istiyormus bananasıl bi saygı istiyosun
Seversin ağlamayı ağla kalbin ferahlar.Ağlayacağım deme böyle